上水中四生遭老師訓斥後跳樓輕生

627 回覆
460 Like 12 Dislike
讀u plagiarism 係死罪,居然可以話大學抄功課好閒

前面班傻仔有撚讀過u咩
阿媽媽對眼好恐怖
讀u plagiarism 係死罪,居然可以話大學抄功課好閒

前面班傻仔有撚讀過u咩

講真抄功課的確係好常見
但抄d唔抄d /paraphrase避開捉到正好重要
比人捉到正係極嚴重
點會話抄功課冇所謂
rip
但係被人鬧就要跳樓會唔會抗壓能力太低?

又要抗得壓
又要話成績唔好自己拎黎,唔識自習乜乜乜
又要識得睇開D
又要識得呢樣果樣
屌你老母人地得17歲,你想點?
好似出社會既人咁俾人屌仲笑笑口話係阿係阿屌大力d阿咁?

17歲已經可以強姦人,仲細?

10歲已經可以強姦人,仲細?

所以細路唔係大哂

10歲果位串緊你阿傻尻
老實講, 無論誰是誰非,白白一條大好人命就咁冇左, 多少都同個老師有關, 條人渣居然連現都唔現下身, 可見其態度之惡劣
王x強依條教育畜生 年中不知害左幾撚多學生

全名喇

佢好似做埋禮義廉的區議員唔記得最後有無當選
依家d人竟然覺得逃學冇咩大不了
學生逃學 記過係必然咖啦
但如果個老師既態度好差 咁一定係老師問題
不過個學生問題都好大
點解要逃學呢
同埋抗逆力咁低?
父母都有問題 點解唔及早發現學生既心理情況
原來宜家咁多年輕人覺得中學逃學冇問題,在學校做錯野係唔鬧得

睇完啲人留言令我更加覺得唔應該生小朋友
原來宜家咁多年輕人覺得中學逃學冇問題,在學校做錯野係唔鬧得

睇完啲人留言令我更加覺得唔應該生小朋友

依家逃學冇問題, 第時返返下工就左去又冇問題
你屌佢分分鐘佢屌返你做港奴

前面班傻仔有撚讀過u咩

大學抄功課俾人捉到的確係好大獲
但都無阻D人有技術地抄
所以結果抄功課都真係變到好閒

全名喇

潤?

前面班傻仔有撚讀過u咩

大學抄功課俾人捉到的確係好大獲
但都無阻D人有技術地抄
所以結果抄功課都真係變到好閒

睇下點抄法啦 好多ON9仔抄得好離譜既,成份上網dup既大有人在,當D prof白痴
佢今屆選輸左啦
果日不之幾興奮,佢上台講DC talk全校拍曬手掌

前面班傻仔有撚讀過u咩

睇下校園台D ASSHOLE/HD, IVE仔幾多就知連登7成都係社會失敗者
我仲記得當年考a-level之前嗰幾日,我都特登唔返學...校務處打嚟屋企 ,問係咪因為想係屋企溫書唔返學,我阿媽答係,跟住佢話咁冇問題

全名喇

潤?

呢位 ?

北區出哂名啦

前面班傻仔有撚讀過u咩

睇下校園台D ASSHOLE/HD, IVE仔幾多就知連登7成都係社會失敗者

包括埋你
佢係直接同學生通電話定同家長通電話
如果係佢直接屌個學生嘅話已經錯撚哂啦
點解唔係交代俾佢家長知逃學要記過咪完左件事
rip
但係被人鬧就要跳樓會唔會抗壓能力太低?

又要抗得壓
又要話成績唔好自己拎黎,唔識自習乜乜乜
又要識得睇開D
又要識得呢樣果樣
屌你老母人地得17歲,你想點?
好似出社會既人咁俾人屌仲笑笑口話係阿係阿屌大力d阿咁?

17歲已經可以強姦人,仲細?

10歲已經可以強姦人,仲細?

所以細路唔係大哂

10歲果位串緊你阿傻尻

你就傻尻
用10歲比喻17歲已經夠on9,仲好意思叫串我
如果佢講得出10歲已經可以犯嚴重罪行,就更加證明年齡細從來唔係任何事既免死金牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞