有冇沙駕考車既巴絲(6)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
佢唔係班馬線 係亂過馬路 馬路口位我一早就收油準備停車啦 我驚個細路自己突然跑出黎咋 我情願比師傅屌都唔希望發生意外啦
咁可能我真係經驗少 個老母又冇拖住個細路
我係見到既 係處理得唔太好姐 我自己踩停都好過比考官踩停既 最多我未一停一開 不過個個位都係慢慢過去就算
希望到時順利
我都係徐sir 多石一take pass
佢真係好有心教

棍van建議邊個plan?
停日考銀城線,一take pass!!
提提停日考嘅巴絲,由沙田圍路使入小瀝源路個左轉灣位修緊路,可以有定cut右線嘅心理準備
祝大家一take pass
今日*
痴撚線,3月尾棍van連續幾個星期打上去問,都話仲未俾到新考期,又話可能要9-10月,做野慢撚到

考街啲fd原本2月都可以5月補考,差一個月就要等多成半年,仲要未有期,人地國家做一個月嘅野,喺香港要做兩年,屌你老母我真係好撚鍾意香港
唔驚,反正不嬲都要cut 到最右線
考銀城就係囉,但有巴絲考多石嘛
係過完彎位後紅綠燈前定過左紅綠燈?
oh 個個位 咁又要cut右再cut左返去
琴日河畔線垃圾車轉右有整路,唔知今日整好未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞