桌遊系列-詭鎮奇談

1001 回覆
61 Like 6 Dislike
我就覺得你唔急玩既
等新好啲
你每循重玩幾次開下結局
買埋支線都有排玩
呢個係金屬token?
而家3rd cycle都未有消息revise,我諗完game都未出到6th cycle
係啊,不過都千幾二千蚊
唔該晒各位巴打嘅回覆
想問吓其實新版係咪兩盒大盒就齊矖所有野,唔計return xxx個d

巴打講嘅支線要再另外買嗎?
真係要買1st priority係chaos token,其次就資源線索血腦

咩子彈醫療充能千祈唔好買,就算你唔睇錢次次出支援卡要揾返相應嘅token都煩,我而家全部用四面骰超方便

支線係獨立劇本分開一個一個買

其實可以買咗Revised core + 1st cycle玩住先,唔使一次過all in
最近買左coin capsule入住啲choas token,個feel都唔差
唔該巴打
咁我想問循環洗唔洗順住1-7咁玩?
因為我見第七循環都出咗新版

我玩完1循,玩7循會唔會唔明?
咁咪入埋marvel 個坑囉
個個好似仲深
我買左啲膠殼包住啲token
都ok同夠用
除非你話你本身個啲token玩到爛晒霉晒
但就算買
除左遊戲本身有既token
其他咩酒資源子彈充能乜乜柒柒都多鳩餘
聽人講就唔關事既
不過難度上你順住玩好似會易過啲
我有呀係幾好,遲啲先再諗金屬chaos token
唔喇玩完AH玩唔到Marvel,如果真係要玩都有fd肯all in
想問下要幾多粒骰最好
我自己通常用1粒十面骰for doom,4-5粒四面骰做子彈/充能,另外六 八 十二面骰同decimal骰各一粒備用
最後都係all in左,訂左未到

有無巴打知全循環連pod 大概幾多張卡?
要準備卡套
All in即係新舊版支線所有野都買晒?
我覺得AH慢慢入好玩過一嘢all in,每次有新卡諗砌deck好過一嘢齊晒card pool任揀
除左return個幾盒,其他都入左
問好多間都話無,一次過買
廢事之後搵唔到
唔會搵唔到,cycle2-6之後陸續用新形式推出(campaign box+investigator box)
中文定英文?
就算中文台灣網都齊
Cycle 2 investigator set已出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞