召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(99)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢想你考多次囉 就係咁簡單
要望到去後座個窗,雖然考試冇要求望但我會照望
想問吓而家應該等排快期定係尾好
一考完乙部出駕院, 我個考官問我識唔識行條個條考線, 我話識, 佢就全程拉低椅背攤係度冇再出過聲

你個考官應該係覺得你擰頭望盲點未及佢既標準, 咁樣算唔算係放水就唔知啦, 不過想你做明顯D比佢睇

係有D可惜, 你都難得有信心地上車但比考官影響到
個師傅明害你有D師傅甚至教鳥低個身前少少去望後, 咁考官就一定冇得嘈
當年師傅教落 著住風嬲考啦屌
結果今日宏業東唔係肥喺街入邊 係肥咗最後條大路嗰度
朗屏站對開超速?
朗屏站轉右之後咪入咗左線嘅 之後已經望定鏡擰頭諗住cut入右線 之後擰完頭一cut嗰一下前面架車急停 之後我就俾人踩停咗lu
本身都冇咁唔開心 但係俾人踩停咗之後重新撻車嗰陣時 前面架車嗰條友先打死火燈 仲要落車開後面對門攞嘢 我仲要望到佢對住我陰陰嘴笑
好慘
佢好似係俾緊機會你喎
冇計 呢啲真係輸經驗 如果佢一早打定燈我就應該會停定先之後先再轉線 本身今日宏業東街都算多車仲要有人掉頭不過都算handle到
今日仲要有師兄閃燈讓我行先 結果自己柒頭皮浪費咗佢返心機
不過嗰個位周不時都有私家車停
ching重考加油 雖然我未考
條友陰陰嘴笑咁仆街考車真係好講天時地利人和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞