我好心痛 男朋友話無咗愛我嘅感覺

114 回覆
14 Like 0 Dislike
一齊咗2年 呢排住埋一齊鬧多咗交 鬧嘅都係小事 佢話因對大家理解多咗而困惑 覺得我地價值觀唔同 對我無咗愛嘅感覺 亦都無攬同錫嘅衝動 話想分開兩個月 但我仲好愛佢
係啊 佢話應該真係唔鍾意我了嗰時個人空咗咁 喊到撕心裂肺
你逼佢都冇用
不如你諗下佢係咪真係啱你
平時嗌交多唔多
我可以點做 我本身諗住同佢一生一世
平時嗌交多唔多

其實唔多 一兩個月一次度啦 多數係小事。。
帽事既
帽事既

佢講明唔係帽 佢係老實形我都知佢唔會
點解係兩個月
相處難,同居更難
其實最緊要搞清楚佢覺得係咩有問題
冷淡期呢d,一個星期已經夠架喇,冷下冷下,就淡架喇
點解係兩個月

佢話想諗清楚對我嘅感覺 佢話覺得我好似係屋企人咁 係習慣無嗰種愛嘅感覺
同你情況差唔多 啱啱手已分

捨得咩

捨得咩

佢講分手 我唔捨得
喊夠痛夠就要企翻起身
諗住改好自己既缺點再用新既我去追翻佢翻黎
今日係分開既第三日
相處難,同居更難
其實最緊要搞清楚佢覺得係咩有問題
冷淡期呢d,一個星期已經夠架喇,冷下冷下,就淡架喇

同佢心平氣和咁講過 係價值觀唔同 但我同佢都係會堅持自己價值觀嘅人 鬧完嗰次大交而家我試緊改善自己 但佢仲係心淡mode
愛情變親情其實好正常,只係兩年就快左啲 可能分開下,佢會覺得無左你唔習慣呢

我都有咁諗過 但我好驚無咗就真係無咗 我同佢有好多好多野好夾 應該好難再揾到
我好愛你,搵我吹下水

Tg@cowtony
我好愛你,搵我吹下水

Tg@cowtony

屌好撚狗公

我真心嫁屌你老母
愛情變親情其實好正常,只係兩年就快左啲 可能分開下,佢會覺得無左你唔習慣呢

我都有咁諗過 但我好驚無咗就真係無咗 我同佢有好多好多野好夾 應該好難再揾到

我自己覺得其實愛情變親情係件避免唔到既事,既然同邊個拍拖都會由愛人變親人,點解唔同個自己夾既人一齊一世,點解要為左一時激情無左個同自己夾既人?如果佢真係有心同你行落去,試下同佢講下啦,兩個夾既人分開真係好可惜

多謝你 我同佢仲有地方要磨合 但好多野都好夾 同佢傾完一輪我問佢一齊繼續努力好唔好? 佢話遲啲答我。 跟住落去食飯變返普通情侶咁但個答案我仲未知我亦都怕chur 親佢唔敢問 而家好有患得患失嘅感覺 好無安全感
唔諗下當初為左雞毛蒜皮嘅小事而發佢脾氣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞