[有圖] 屙左成個月血...係咪腸癌

190 回覆
1 Like 33 Dislike
快啲睇醫生啦
希望樓主冇事
Fresh blood 定coffee ground
大便習慣有無改 好難去
有無輕磅 無胃口 嘔
係內痔。前排我條女都試過,不過冇你咁嚴重。

麻煩聽日去睇醫生,醫生同你通完櫃之後會開藥俾你塞菊花。

之後去屈臣氏$192買樽「美達施」纖維粉沖嚟食,一日兩至三次,通便加軟化便便,等你唔使刮損。一個禮拜內會好得返。
紅酒咁
應該係痔瘡,我月頭都有,成個星期都有血出,

食得淡d,唔好飲酒,唔好去廁所太耐
一路都好好奇
點解D人明知係屎都會入去睇

同明知臭既野就越想去聞一樣道理
Fresh blood 定coffee ground
大便習慣有無改 好難去
有無輕磅 無胃口 嘔

大便習慣無改,都係便秘
個人重左,有胃口,冇嘔
一路都好好奇
點解D人明知係屎都會入去睇

好奇心,就好似你好好奇點解D人明知係屎都會入去睇咁

之後去屈臣氏$192買樽「美達施」纖維粉沖嚟食,一日兩至三次,通便加軟化便便,等你唔使刮損。一個禮拜內會好得返。

刮損都唔會咁多血掛,仲要每次都損

刮損都唔會咁多血掛,仲要每次都損

會。
深紅多數好大鑊...因為啲血係好入面嚟

就算唔係腸癌都好麻煩
成個月都唔睇 希望你冇野啦
Check下穩陣⋯
肛裂?應該唔會係癌症 可以放心
我上次照腸鏡 醫生話柯屎有血得兩個可能性
一係痔瘡爆左 一係腸有事 好大件事
樓豬頭七返黎搵上面班人好啦,有怪莫怪
就咁去私家診所就會check 到?唔洗去專科?如果去專科有無女醫介紹?
平時都抆屎有血,係依一個月成個屎坑都係血
但間中又無事
到底咩事

睇醫生啦
好細個試過柯出黎全部都係血,柯完無耐又好想柯
連屎都冇
跟手住左一排醫院 你都係快啲去睇
同埋都順帶同樓上嗰D生痔瘡,內痔,肛裂嘅人講,

麻煩你盡快去搞返好,如果唔係傷口會生D纖維組織,每爆一次就會生多少少,結果你嘅"通道"旨`會越縮越細,而且有障礙物。之後開大會更加容易爆。

惡性循環。呢D病雖然唔死得人,但會煩死你。麻煩快D去求診唔好拖。

呢D說話係醫生講嘅。
睇醫生啦屌,連登問乜鬼

你有冇體重改變,胃口改變,大便習慣改變,會唔會一時便秘一時腹瀉,大便有冇黏液?會唔會肚痛,發燒?用力屙嘅時候會唔會痛?d血係喺糞便表面定係混合咗,定係喺廁紙或者馬桶到?齋睇你幅圖唔係幾睇到。大便會唔會黑色好似芝麻糊咁?以前有冇肝病,屋企有冇家族歷史好似癌症咁?...太多嘢要問,所以都係快d睇醫生,俾佢做下探肛
9成爆痔瘡,唔好自己嚇自己,驚既就睇醫生要求指探診症
係咪食左紅色火龍果
屌你 食多d菜飲多d水啦 仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞