[有圖] 屙左成個月血...係咪腸癌

190 回覆
1 Like 33 Dislike
冇野 壓力太大啫
冇野 壓力太大啫

考試個陣都無咁多血
冇野 壓力太大啫

考試個陣都無咁多血

冇試架
冇野 壓力太大啫

考試個陣都無咁多血

冇試架

放心啦 唔駛睇醫生架
[9up]會唔會係胃出血
btw點解唔睇醫生而要係呢度問
點解仲唔即刻揾醫生

聽日揾

睇私家拎醫生紙轉介政府專科

即刻去急症叫佢比你留院檢查啦

私家再轉介隨時有排等
我20歲果年又係柯血 第二日已經立即搵醫生 轉入醫院睇腸鏡 好彩發現得早 粒色玉 仲未變癌 樓主要快d 睇醫生 柯足成個月都仲唔睇

聽朝睇
因為我平時抆屎都有血,啲血都係咁嘅色
以為生痣瘡,我小學已經生痣瘡了
9成爆左痔瘡啫
買啲藥搞搞佢就冇事
都嗰啲野,少食多餐,多食生果
你痾果陣屎眼有冇痛先?有就好大機會係肛裂/痔瘡,你買d痔瘡藥試一兩日,都係唔得就要睇醫生。
睇醫生好難咩 最後你都要睇架啦
萬一兩個人覆兩個答案你信邊個?
前幾日我都係咁 不過冇你咁多血
琴日睇左醫生啦 你成個月都係咁就快啲睇啦
9成爆左痔瘡啫
買啲藥搞搞佢就冇事
都嗰啲野,少食多餐,多食生果

大獲野係屙血塊
你痾果陣屎眼有冇痛先?有就好大機會係肛裂/痔瘡,你買d痔瘡藥試一兩日,都係唔得就要睇醫生。

有痛,因為啲屎硬
呢d唔似血wo
紅酒黎既
All血會噴到周圍都有
唔好扮野
冇野 壓力太大啫

考試個陣都無咁多血

冇試架

放心啦 唔駛睇醫生架

樓主咪撚聽班小朋友鳩嗡 經過早兩日班假膠撚新會然就知連登班撚樣幾咁低質
樓主你個情況都keep 左一段時間我強烈建議你排期照腸鏡 屋企有啲景就去睇私家 唔好拖 就算無事都當買個安心 我咁講都係為你好 你知連登班小朋友鐘意睇人仆街嫁啦
當連登仔醫生咩,快d去睇醫生啦
屌完班撚樣講下我自己
因為小弟痔瘡發有血既時候抹個時痛到仆街
如果樓主唔係痛到仆街真係check下穩陣
最好睇醫生
有朋友都係咁 最後驗到隻病仲勁過腸癌
暫時無得醫 淨係可以每個月比千幾蚊食藥抑壓個病
只要個病反發 佢就會

聽朝睇

應該唔會係胃
因為如果係胃會再深色啲
我睇相唔係太深色
同埋想問樓主啲屎有無好大陣臭味

聽朝睇

應該唔會係胃
因為如果係胃會再深色啲
我睇相唔係太深色
同埋想問樓主啲屎有無好大陣臭味

無咩...放屁會臭啲
冷靜啲 我同你一樣情況已經7 8年 照過腸鏡 結果係有內痔 而家間唔中都會咁 要減少症狀唯有唔好坐咁多 同埋食多啲乳酸菌 我就食開新表飛鳴 如果你家族冇病史而你又後生問題應該唔大 唔好嚇自己先 不過最好去醫生 檢查下都安心啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞