呢排個風向係五毛配合大陸想係香港推行微信支付同支付寶

46 回覆
38 Like 6 Dislike
咁咩都有缺點啦

你講野都費嘅,淨係講優點唔講缺點,點比較好唔好用啊

除咗果啲陰謀論仲有咩point

陰謀?
支國講明會行'社會信用體系',國策黎,嗰啲軟件亦一早知有漏洞
你估會唔想搞埋香港?
五毛係講到得支那先係先進
前排話支那共享單車
推左一陣推到執晒
五毛係講到得支那先係先進
前排話支那共享單車
推左一陣推到執晒

五毛只報喜不報憂
想思想綁架
爭咩啊,用apple pay/ android pay咪得囉

正港豬 你好落後呀
我都做緊WECHAT PAY生意

成功幫D客裝到既以後所有TRANSATION既0.03%就係我袋
已經有幾個大客經我裝左, 你地咪繼續反

講錯, 係0.3%
唔洗做, 有錢袋

大型RETAIL當一個月10M, 我就袋30K

咁多錢賺仲洗咩做埋打手
八達通:
搞掂網上銀行同網上轉帳乜鬼嗰d就冇咁麻煩,屌你老母放工個個狗衝銀行禁錢真係痴撚線
microsoft, apple 都奶共,唔見你地誤用 linux ?

成功幫D客裝到既以後所有TRANSATION既0.03%就係我袋

講錯, 係0.3%
唔洗做, 有錢袋

咁多錢賺仲洗咩做埋打手

講錯, 係0.3%
唔洗做, 有錢袋

哇好撚好搵呀屌你老母

講錯, 係0.3%
唔洗做, 有錢袋

咁多錢賺仲洗咩做埋打手

原來買幾部電腦黎做打手
呢排wechat pay/alipay黎左香港後
多左呢類討論post都知咩事啦

我晨早講到明有Agency公司會去唔同地方係咁hard sell
目的想製造假現象"以為有好多人想用 但係商戶/政策問題又得又所用"
最後佢地同政府講數果陣就有多個有利條件 逼佢地放寬某d政策(尤其係針對金管局)

但係呢批人做打手真係好撚蠢 連個客work flow都搞唔清楚就亂sell
呢排wechat pay/alipay黎左香港後
多左呢類討論post都知咩事啦

我晨早講到明有Agency公司會去唔同地方係咁hard sell
目的想製造假現象"以為有好多人想用 但係商戶/政策問題又得無所用"
最後佢地同政府講數果陣就有多個有利條件 逼佢地放寬某d政策(尤其係針對金管局)

但係呢批人做打手真係好撚蠢 連個客work flow都搞唔清楚就亂sell

講錯, 係0.3%
唔洗做, 有錢袋

哇好撚好搵呀屌你老母

Wechat 點做撚到1個月10m呀屌你老母打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞