[整合] 藍到發黑 @deesse.h @mlkisprodaction賣假貨但發惡起人底/淘寶扮日韓(1)

234 回覆
154 Like 5 Dislike
話說有個妹豬喺@mlkisprodaction買咗個小CK袋,發現疑似買到假野,上連登問人求助

[警世]懷疑買到假貨…Confirm之後會公開IG shop
https://lih.kg/2970604

問題1:色差 實物個顏色好淺同埋睇落都唔同
問題2: 條鏈做工好差 同埋實物係啞色嘅

可憐的妹豬就因為咁畀@mlkisprodaction 店主#仆街屌(無咗個AC)起咗底,仲要畀人騷擾

甚至仲有間接話妹豬可以換咗佢件真貨 所以唔肯退換

@mlkisprodaction畀人發現喺小紅書偷圖扮自己嘅實物圖

而店主#仆街屌 個AC原來經常性屈其他舖頭喺黑店,特別係樓上樓下嗰啲

心地差

無道理就人生攻擊,甚至cap人icon威脅人

皇天不負有心人,喺一聚巴絲嘅努力下,發現

疑似

唔夠1分鐘 就private 左

原來
@2pm.officialhk=@mlkisprodacation=@deesse.h=會員#仆街屌 (唔排除有更多)

自己賣假野,心虛就屈人喺假

而店主真人,叫Carrie Ng,電話92471821
Facebook (已del)

再揾一揾
原來Carrie Ng @deesse.h 有曬前科
包括

1.貨不對辦,呃差價

IG 黑店 2pm.officialhk (有圖)請大家評下理
https://lih.kg/2963086

2.扮黃,事實上藍到黑

「偽黃」淘寶扮日韓正貨IG SHOP@DEESSE.H
https://lih.kg/2049364

3.淘寶扮日韓

呢頭話可以出收據澄清,點知果頭就話

最勁一定喺mark up 10倍

Even一百倍

舖頭喺旺角好景4A3舖
大家知道點做啦
疑似讀SCGS
Lm爆料
點做?
又係叫Carrie

梗喺去望吓心底好嘅@deesse.h 店主 carrrie Ng
講到口臭都仲喺要幫襯ig shop
美顏開到盡都係咁既閪樣仲咁有自信
琴日追過下po
仲有一堆疑似店主fd入po幫拖屌鳩人
推 支拿味黑心店主正仆街
仲要咁臭寸
report佢間黑心舖
又係相由心生系列

$148同$98 買嗰個真係要驗腦
P到盡都仲係感覺衰過$12蚊店既髮飾
留名等睇店主啲打手幾時進場
Lm
較撚到最光嘅圖貨都睇唔撚清,同店主/啲kol唔開美顏唔見得人嘅道理一樣
lm
lm
藍店都咁多人買
無人幫手起底鬼知咩
咁撚狗閪都有嘅
蝦9妹豬正仆街 幫推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞