[gay]如果有就讓你自由的心事分享區(148)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
警告:FF嚴重危害健康 不要自作多情去做夢

歡迎新朋友同舊朋友加入吹水

歡迎大家分享下自己依家既感情狀況或者問題 有咩事我地都可以聽你既傾訴或者希望比到意見你地

今期禮物:
型男的擁抱一個
究竟幾時先搵到太空人
太空人有冇超能力
會唔會其實太空人就係創造地球個個
只係啲人神化左佢好變成神

太空人NASA有好多 (好似係

我都想被關心

come here come here

我不被世界所接受

good boy ( petting )

誰人曾照顧過我的感受 待我溫柔 吻過我傷口

pick one

我好肥

幾重?

200kg

又200kg
你上次先話咗自己唔係200kg

洗唔洗比你驗身呀

究竟幾時先搵到太空人
太空人有冇超能力
會唔會其實太空人就係創造地球個個
只係啲人神化左佢好變成神

太空人NASA有好多 (好似係

完全睇唔到打錯
外星人先岩

我都想被關心

我不被世界所接受

pick one

冇我鐘意嘅顏色
岩岩見一對 孖生眼鏡仔仔

你求下我 printer買平的

竟然返轉頭 買左
Steam原來減價
即刻買cities skylines玩先

係未好係sims city?

2個有乜分別 cities skyline好似靚啲 但又無sims city咁多元化咁

Cities skyline畫面靚好多 但食ram
Simcity最新個隻冇玩過
我都想被關心

我不被世界所接受

pick one

冇我鐘意嘅顏色

我都想被關心

我不被世界所接受

pick one

冇我鐘意嘅顏色

個窿好大 鬆哂?

我睇唔到嘅
我都想被關心

我不被世界所接受

pick one

冇我鐘意嘅顏色

我鐘意tiffany blue

我睇唔到嘅

我睇唔到嘅

要del 野先睇到

好正呀

我睇唔到嘅

氧氣罩 窒息窒息

我睇唔到嘅

氧氣罩 窒息窒息

不了
我都想被關心

我不被世界所接受

pick one

[img]http://thewirecutter5.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2017/06/flying-discs-lowres-55520-590x393.jpg[img]

冇我鐘意嘅顏色

我鐘意tiffany blue

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞