smt問題

14 回覆
0 Like 0 Dislike
今日正式開始plan 大專生128果個但係發覺係屋企長期1格信號之前cmhk full哂係我電話問題定smt問題我問左smt佢地話覆蓋冇問題
Samsung s5,大埔公屋
今日正式開始plan 大專生128果個但係發覺係屋企長期1格信號之前cmhk full哂係我電話問題定smt問題我問左smt佢地話覆蓋冇問題
Samsung s5,大埔公屋

巴絲打 SmarTone岩岩出左個新plan,包6GB數據頭12 月仲有多額外2GB數據!!
另外有真無限plan 大專Uplan岩大家用
SmarTone家居光纖寬頻家居電話都有優惠!!
巴絲打有興趣快揾我啦!!點都有優惠比到你!!
Whatsapp/call:60891195
Telegram:smartonehkc
t.me/SmarTonehkc

盲既都做得sales ?
屌唔係叫你sale啊
me too
屌唔係叫你sale啊

未入嚟已經估到全部都係copy and paste
笑撚死
樓主有無試下用第2部電話
笑撚死
樓主有無試下用第2部電話

有啊 插埋老豆老母部電話都係得一格屌30個月合約
地方問題,上台前最好買儲存卡試試先

之前用儲值卡完全冇問題
me too

iPhone都係咁 姐係唔係我部an機問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞