one plus5又如何?咪又唔夠xzp快!

29 回覆
6 Like 1 Dislike
https://youtu.be/o78iAR1IjXY
one plus5咁渣架
唔係oneplus 5慢,係xzp今次做得太勁太好太快姐,如果xzp屏貼比大啲同有pure android 版就無撚敵喇
唔係oneplus 5慢,係xzp今次做得太勁太好太快姐,如果xzp屏貼比大啲同有pure android 版就無撚敵喇

He means bezel width could be smaller...
Xzp真心高汁

極期待xz1

He means bezel width could be smaller...

其實xzp已經同公版冇咩分別
就嚟成板都係 oneplus post
連強國人都知一加跑分造假,連登仔說繼續吹奏
https://www.zhihu.com/question/61348583
罪大垃圾底板,熱到可以煎蛋

你係唔係810時代之後冇睇過新聞

罪大啲手機有「幾」勁係人都知

810個代有邊部唔煎蛋

罪大啲手機有「幾」勁係人都知

做乜姐你,做咩係度同人講自己係on9仔
個樣好撚7

價錢差好遠wor,btw 係咪兩部影相都廢
可惜, XZP 個樣似5年前嘅機一樣
可惜, XZP 個樣似5年前嘅機一樣

都好過部oneplus 5 同 iphone 7 plus一樣嘅
本身用緊部oneplus one死左,想換部新oneplus, 點撚左山塞到咁,點買得落?
可惜冇人買就冇人買
呢家最hit 都係s8 u11 op5
可惜冇人買就冇人買
呢家最hit 都係s8 u11 op5

u11 op5

Fuck...I hate reading chintonese
買one plus不如買htc u11,差$1000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞