求救有線寬頻

24 回覆
0 Like 1 Dislike
早排個寬頻已經極之唔穩定,諗住升左個200mb(本身130)會好啲點知一鳩樣,零晨一兩點上網我係咁測住速夠膽死下載由八十幾變四十幾變二十幾,最撚衰試過得返mb幾,極撚之唔穩定,有冇人有類似情況
I know that feel bro,我都用緊有線,用左十幾年,諗住用開廢事轉
屌佢老尾上一兩個月成日夜晚斷線,個路由D燈閃又連唔到,短則十幾分鐘耐則成粒鐘都試過,叫師傅上黎又淨撚係識換插頭(以前有問題都係換個插頭就算)
如是者過左兩個星期左右,老母開始話中午都會斷wifi,我就打去客服係咁問咩事,佢地先話係我大廈外牆問題,又話要搞多三四日
好我就比多三四日時間佢,點知又係搞兩個星期先搞得掂垃圾有線永不錄用
Now TV優惠 睇盡英超西甲
網上行優惠 100mb光纖入屋
轉台送6個月月費
詳情:
wtsapp&tel: 93399978
TG: t.me/pccw234
FB: https://fb.me/onlinesales0133
I know that feel bro,我都用緊有線,用左十幾年,諗住用開廢事轉
屌佢老尾上一兩個月成日夜晚斷線,個路由D燈閃又連唔到,短則十幾分鐘耐則成粒鐘都試過,叫師傅上黎又淨撚係識換插頭(以前有問題都係換個插頭就算)
如是者過左兩個星期左右,老母開始話中午都會斷wifi,我就打去客服係咁問咩事,佢地先話係我大廈外牆問題,又話要搞多三四日
好我就比多三四日時間佢,點知又係搞兩個星期先搞得掂垃圾有線永不錄用

你都叫有得搞我叫左佢上黎𠴱時又冇野keep到有八十幾mb比佢吹撚脹
早排個寬頻已經極之唔穩定,諗住升左個200mb(本身130)會好啲點知一鳩樣,零晨一兩點上網我係咁測住速夠膽死下載由八十幾變四十幾變二十幾,最撚衰試過得返mb幾,極撚之唔穩定,有冇人有類似情況

有線係用共享 解決方法得一個 就係轉公司

冇計屋計得有線同8mb網上行揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞