[League of Legends][83] PUBG之鬼

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
SMASH
有無人可以講多d untara以前既野

之前CJ 既上路

CJ 散左伙d 人仲好發展

春季

SSG Haru

夏季

LZ BDD
SKT UNTARA

AFS KK
真心覺得花生同skt風格唔夾
我覺得佢去其他隊會有更多發展空間

買黎削弱對手咋

買黎削弱對手咋

拜狗

花生打早中期勁佢玩d英去到40分鐘作用唔大
最撚出色既李星俾人場場ban
玩其他早期做唔到野就無用
見佢係rox會反野係skt少左唔知係meta定係教習要求呢

會反野, 但Faker 跟得咁慢, 比咁樣輸左比SSG
有無人可以講多d untara以前既野

之前CJ 既上路

CJ 散左伙d 人仲好發展

春季

SSG Haru

夏季

LZ BDD
SKT UNTARA

AFS KK

原來CJ
最後個FIGHT KT根本唔知做緊咩

拎左巴龍走係最佳結果,PAWN同SCORE都可以走上牆, 左面MATA/DEFT應該都走到,DEFT有閃, 真係走唔到放生MATA都得。

最後變左 DEFT自己去2V3, PAWN係另一邊清眼,主要DPS都冇哂,酒桶大都用左黎SECURE BARON。

成個團戰打到7下7下咁,早期諗住穩陣贏,到最後發覺唔掂心急想MAKE PLAY就收哂皮。
MADLIFE升唔到班
一比賽多左咁多LOL高手

同SVEN好Q似,冇左LEE SIN就係PAT屎,中野風格唔配合
MADLIFE升唔到班

錢已袋理撚得你
可以知道CJ 個教練團=HKA 教練團
smeb藍寶

拎左巴龍走係最佳結果,PAWN同SCORE都可以走上牆, 左面MATA/DEFT應該都走到,DEFT有閃, 真係走唔到放生MATA都得。

最後變左 DEFT自己去2V3, PAWN係另一邊清眼,主要DPS都冇哂,酒桶大都用左黎SECURE BARON。

成個團戰打到7下7下咁,早期諗住穩陣贏,到最後發覺唔掂心急想MAKE PLAY就收哂皮。

Deft2v3極來唔洗死
佢自己on99 a左果實
搞到無路走
根本呢個廢物關鍵時刻就會自動失誤
MADLIFE升唔到班

今季群埋Santorin,Fly,Solo三件極品
MADLIFE升唔到班

錢已袋理撚得你

出走泡國
Faker:教你玩corki
kt 個陣好撚勁
換英
kt 個陣好撚勁

我反而覺得好渣
咪啦deft唔好玩走射就好了

Deft2v3極來唔洗死
佢自己on99 a左果實
搞到無路走
根本呢個廢物關鍵時刻就會自動失誤

佢A地A走呢D好難怪 (值得留意係PAWN主動打眼.....)
反而係閃上去打交呢下奇怪
正常可以閃後拉打
kt 個陣好撚勁

我反而覺得好渣

SAME,廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞