[League of Legends][83] PUBG之鬼

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
最強AD年年都吹咩IMP UZI DEFT PRAY
最勁個件BANG 年年都冇份
BANG場場順風逆風都係咁撚勁
係冇D超勁PLAY出黎

uzi同pray真係勁喎

uzi就認同
pray就..................
隻殺亞後期好撚勁囉屌你暴龍=.=
佢個個位射個波落返去洗撚死咩 ON9仔DEFT
deft真係廢到仆街

個垃圾想showoff自己比bang勁
但次次都證明左bang仲勁
今場佢穩住
唔搵bang單挑講真
唔會輸
仲要有lulu

自己行上去粒糖果到 睇住LULU放左E同ULT俾佢無人幫你a下擋下w點打?加上blank即刻上吊打柒你啦

佢A地射撚左個波走呀
邊有人話Bang 唔勁

用個個係DEFT呀 你比隻caitlyn佢後期都係輸
係咪助教黎 怒屌成隊SKT

用個個係DEFT呀 你比隻caitlyn佢後期都係輸

咁又系

佢A地射撚左個波走呀

睇到咪左
邊有人話Bang 唔勁

Bang 不嬲係神台
下場SKT贏埋 PEANUT 同HUNI 真係可以執包伏走
Pawn最後團戰係到拆真眼

佢A地射撚左個波走呀

睇到
團戰應該係KT 最弱個點
終於追完第一季

小團戰真心勁
其實本來個call做得好好想用semb引成隊SKT過去等隊友rush完巴龍就收哂 點知untara頂住然後自信bang就上去打
剎雅最後無出QSS?見佢下下見ashe招大就開大擋 有qss後手開大我覺得仲好

小花同BANG打團戰太撚勁
DEFT應該係KT 最弱個點

小花同BANG打團戰太撚勁

團戰可能得三星拍得上
其實本來個call做得好好想用semb引成隊SKT過去等隊友rush完巴龍就收哂 點知untara頂住然後自信bang就上去打
剎雅最後無出QSS?見佢下下見ashe招大就開大擋 有qss後手開大我覺得仲好

人地閃撚左係死位仲突個龜頭出黎柒比10個QSS佢都死啦
有無人可以講多d untara以前既野
Pawn最後團戰係到拆真眼

有AD係咁A地係咁架啦
真心覺得花生同skt風格唔夾
我覺得佢去其他隊會有更多發展空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞