[邊緣用家] 仲有冇巴打用緊iphone 5s

50 回覆
0 Like 0 Dislike
周圍個個都係7
SE

5s 好好用唔需要轉
識人用緊4
裸跑都冇穿冇爛
Ioa 10 lag唔lag?
5s 好好用唔需要轉

原來仲有5s同胞

身邊人用6或6s係度換機時我仲用緊5s
trade 5s換se
可再戰3年
識人用緊4
裸跑都冇穿冇爛

當年4仔無人能敵

身邊人用6或6s係度換機時我仲用緊5s

打算用到幾時
Ioa 10 lag唔lag?

冇升上10
識人用緊4
裸跑都冇穿冇爛

當年4仔無人能敵

4S先係皇者首選 嗰陣用到6都出埋
Me 覺得好好用
用緊4s, 2011年buy
3.5年5s用家!電量仲唔錯!
唔鐘意圓邊同埋白色胸圍帶,所以6同6s一定唔買,7就可以考慮黑色,就算要買,應該買SE 128GB!

唔鐘意圓邊同埋白色胸圍帶,所以6同6s一定唔買,7就可以考慮黑色,就算要買,應該買SE 128GB!

係咪我眼花

係咪我眼花

100% = 仲唔錯
[長情撚] iPhone 5s用家討論區
https://lihkg.com/thread/117045/page/3?ref=ios

係咪我眼花

100% = 仲唔錯

點解可以唔耗損 我5s用左3年都仲有90%都覺得過得去
5s用左一年
零件老化中
開始慢 電燒得有啲快
準備換SE
利申細機死忠

係咪我眼花

100% = 仲唔錯

點解可以唔耗損 我5s用左3年都仲有90%都覺得過得去

電己換

部5s前排去街邊換mon嗰時畀個師傅整壞咗sensor
搞到Compass同auto screen rotation都做唔到
請問名位巴打知唔知有冇方法整
iPhone 5S 3年半用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞