如果係條街度見到條女好想溝佢你會點

87 回覆
1 Like 17 Dislike

唔係無啦啦比人抄,都有D野做完先會比人抄牌

巴打玩開busking?
成日見啲busking撚比人抄 好葡萄

唔係,唔識玩樂器
做開工具兵

咁你做咩比人抄牌

幫人揸機影相/借電話比人打

咁你一定好靚仔

A0柒頭一個

我係唔撚會信架屌你

事實擺在眼前

拎你電話下次再叫你幫手影相渣

咁你做咩比人抄牌

咁你一定好靚仔

A0柒頭一個

我係唔撚會信架屌你

事實擺在眼前

咁你一定好靚仔

A0柒頭一個

我係唔撚會信架屌你

事實擺在眼前

個次係拎line

i mean 會唔會有人咁做
咁就可以每朝係個附近坐車 扮偶遇

痴漢 想識就直接啲問佢

你係絲?

我係絲
樓上有人講左 一般你主動埋去想認識個女仔 佢一般都會因為覺得自己吸引而開心 應唔應承俾contact你就另一回事喇
當然你要確保你自己個樣係正常乾淨 而且態度有禮貌唔痴漢

我琴日終於有機會,可以whatsapps問佢野,跟住傾左幾句佢就無覆我

咁係你wtsapp講野廢啦
cap黎大家研究下

其實岩岩識可以點樣傾計 試過兩三次都唔知有咩傾咁 傾傾下好似為傾而傾咁 大家冇乜共嗚位 之後再傾就變問答比賽

反而同識左一排既女仔就冇呢d問題

其實都傾到,不過一個月多D就會比人放置play

痴漢 想識就直接啲問佢

你係絲?

我係絲
樓上有人講左 一般你主動埋去想認識個女仔 佢一般都會因為覺得自己吸引而開心 應唔應承俾contact你就另一回事喇

我琴日終於有機會,可以whatsapps問佢野,跟住傾左幾句佢就無覆我

cap黎大家研究下

其實岩岩識可以點樣傾計 試過兩三次都唔知有咩傾咁 傾傾下好似為傾而傾咁 大家冇乜共嗚位 之後再傾就變問答比賽

其實我都冇乜經驗
不過啲女講中佢有興趣嘅野可以好好傾
唔係就睇心情
要你自己留意啦
跟住佢
跟住佢

屌你
我正人君子黎
毒撚真係好恐怖
首先照下鏡,再睇下銀行戶口有冇7個0或以上,有未直接去馬囉
網上見到有人專登拍片
話用以前周星馳電影對白溝女
但啲女仔又好似好受喎
可以試下丫

痴漢 想識就直接啲問佢

你係絲?

我係絲

cap黎大家研究下

其實女仔咩都岩傾
唔會冇野傾喎
寵物岩唔岩呀
多數講動物女仔都鐘意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞