[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(28)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
GTX 750 裝埋FAR NIER 30FPS

放過張750 啦

電腦大爆炸

1080ti,630美金,買唔買得過?

依張幾型
香港有無?

用緊

有無圖J下
http://www.ycjqf.com/mosa

真定假

問左第三次
一百位限定但八千幾個買
多口問句 我呢家得張msi 1080 8gb
最少基本要預幾多筆直 可以玩battleground 長期144fps以上

唔該巴打
http://www.ycjqf.com/mosa

真定假

問左第三次
一百位限定但八千幾個買

屌。。姐係有8000條水魚?
多謝巴打救命

依張幾型
香港有無?

用緊

有無圖J下

咪又係RGB呼吸燈
有乜好丁

依張幾型
香港有無?

用緊

有無圖J下

咪又係RGB呼吸燈
有乜好丁

個X

放過張750 啦

電腦大爆炸

冇事 呢D卡熱唔起 full load先50~60度

放過張750 啦

電腦大爆炸

我玩witcher張960 70以上
最近想換新機, 邊到搵人砌機好 ?

依張幾型
香港有無?

用緊

有無圖J下

咪又係RGB呼吸燈
有乜好丁

個X

你都唔會專登耷低個頭望佢個底啦
想問下近排搞乜鬼,啲display card唔係無貨就貴最少400
最近想換新機, 邊到搵人砌機好 ?

等悠二
想問下近排搞乜鬼,啲display card唔係無貨就貴最少400

礦 礦 礦

依張幾型
香港有無?

用緊

有無圖J下

咪又係RGB呼吸燈
有乜好丁

個X

你都唔會專登耷低個頭望佢個底啦

你啱

呢張有d鬆
整體都唔錯
不過技嘉2017 QC
多口問句 我呢家得張msi 1080 8gb
最少基本要預幾多筆直 可以玩battleground 長期144fps以上

唔該巴打

玩中低效 麻煩哂

放過張750 啦

電腦大爆炸

有冇關左佢個反鋸齒, 同SET呢個做0?
GlobalIlluminationWorkgroups=0
google搵唔到答案
acbel ipower g 火牛有無溫度控制功能
即係未夠熱就唔會轉風扇

google搵唔到答案
acbel ipower g 火牛有無溫度控制功能
即係未夠熱就唔會轉風扇

一般火牛扇 都係8-9cm
冇呢個功能都唔會嘈

放過張750 啦

電腦大爆炸

有冇關左佢個反鋸齒, 同SET呢個做0?
GlobalIlluminationWorkgroups=0

你睇人地750TI 開1280X720幾爽
https://www.youtube.com/watch?v=dv5NCjEtYU0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞