[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(28)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
遲d 會唔會copy 悠二d list 上黎問都會比人屌

印落張紙仔到再寫住豪哥電腦拎上黎撚狗

要睇D 癲狗既心情
好惡下喎呢到啲人
只要有人問既野悠二條link 有,就話要del 第一頁
會唔會太癲

問題唔係悠唔悠二
都係果句, 放撚左兜飯係到你自己唔識拎匙羹筷子黎食 仲係到話人點解唔餵埋你食
做人可唔可以唔好咁撚懶

得罪問句 ,就算睇左第一頁 , 佢都放條list 上尼問有咩問題? 成個連登要跟果個list ? 新手唔識,只可以係跟鋪既list 買現成想問下買唔買得過真係得罪你? 連登你架?

如果街邊所謂d街list係信得過唔係水鳩你既咁要個第一頁要條砌機list既link黎做乜鳩
姐係copy d街list落個site到當係方便人睇咁呀
你自己買野之前唔理買d乜點都會上下網google下睇下d review even自己唔識果個範圍既野都好
你起碼都叫郁過你個腦對手用下d已經provide左比你既資源 有唔明先再上黎問
就咁掉張街list上黎問抵唔抵買 遲下個撚個都咁樣掉張圖上黎問你唔好喊

同埋睇撚左第一頁既話 佢用番同一個budget 對番條lin d list同街list 當你乜撚都唔識咩鳩1060 1070對佢黎講係數字
咁佢同一budget既list咁比較 見到1050變1060, 8變16都知大d既果條list好d啦下話

你叻
providing全香港既街list 都係水尻人
點都好啦 都係果句
答就一句 唔答可以慳返
撚人撚到咁落力 優越感唔係咁擦

咁你不如拎張唔撚伏既街list上黎先再講啦
好惡下喎呢到啲人
會唔會太癲

最好post都唔好開
反正都係圍箱取暖

將個post名改做
[盲撚]討論RGB知識、RGB LIST、RGB問題集中帖
一天都光曬

仲有箱
花生價格又急升

唔係好明d伸手黨點解會仲係覺得理所當然

你應該真係有幻覺
問果位巴打係覺得好唔好意思
撚人撚得理所當然係你既本事

姐係你覺得睇完第一版再睇張街list之後係會有需要隊張街list上黎問既
ok fine u win
花生價格又急升

你應該真係有幻覺

姐係你覺得睇完第一版再睇張街list之後係會有需要隊張街list上黎問既

佢地識分就唔上黎啦

印落張紙仔到再寫住豪哥電腦拎上黎撚狗

個個好似你咁標題黨咩
好惡下喎呢到啲人
會唔會太癲

問題唔係悠唔悠二
都係果句, 放撚左兜飯係到你自己唔識拎匙羹筷子黎食 仲係到話人點解唔餵埋你食
做人可唔可以唔好咁撚懶

得罪問句 ,就算睇左第一頁 , 佢都放條list 上尼問有咩問題? 成個連登要跟果個list ? 新手唔識,只可以係跟鋪既list 買現成想問下買唔買得過真係得罪你? 連登你架?

如果街邊所謂d街list係信得過唔係水鳩你既咁要個第一頁要條砌機list既link黎做乜鳩
你自己買野之前唔理買d乜點都會上下網google下睇下d review even自己唔識果個範圍既野都好
你起碼都叫郁過你個腦對手用下d已經provide左比你既資源 有唔明先再上黎問
就咁掉張街list上黎問抵唔抵買 遲下個撚個都咁樣掉張圖上黎問你唔好喊

同埋睇撚左第一頁既話 佢用番同一個budget 對番條lin d list同街list 當你乜撚都唔識咩鳩1060 1070對佢黎講係數字
咁佢同一budget既list咁比較 見到1050變1060, 8變16都知大d既果條list好d啦下話

你叻
點都好啦 都係果句
答就一句 唔答可以慳返

疏! 我都係新手 我分唔到邊D 係水尻人
好惡下喎呢到啲人
會唔會太癲

最好post都唔好開
反正都係圍箱取暖

將個post名改做
一天都光曬

仲有箱

依家D人剩係J機箱J RGB,以為呢D就係討論硬件
花生價格又急升

你應該真係有幻覺

佢地識分就唔上黎啦

係啦一定係上完黎第一版都睇唔撚到
好惡下喎呢到啲人
會唔會太癲

問題唔係悠唔悠二
做人可唔可以唔好咁撚懶

你叻
點都好啦 都係果句
答就一句 唔答可以慳返

疏! 我都係新手 我分唔到邊D 係水尻人

花生價格又急升

你應該真係有幻覺

電腦新手會識分?
咁多新臉孔上水
原來咁多人都係咁諗
花生價格又急升

你應該真係有幻覺

電腦新手會識分?

屌你係咪唔撚識睇之前d reply
咁多新臉孔上水
原來咁多人都係咁諗

以前硬件POST都唔撚係咁樣
依家日撚日都係J機箱同RGB
幾時先返少少高質討論
咁多新臉孔上水
原來咁多人都係咁諗

其實真係頂唔順條友先上水
新手既話悠二都唔知邊個啦
幾K一部機
都係想買個安心問吓有多啲選擇姐
咁多新臉孔上水
原來咁多人都係咁諗

咁咪繼續你有你地做既伸手黨
我就冇呢到d人咁撚誠人去答d懶人
好惡下喎呢到啲人
會唔會太癲

最好post都唔好開
反正都係圍箱取暖

將個post名改做
一天都光曬

仲有箱

箱呢家野已經歸左落RGB到
買RGB送箱
花生價格又急升

你應該真係有幻覺

電腦新手會識分?

姐係點?姐係新手睇完會知悠二list完勝??
所以唔問得?其他list唔擺得出黎?
咁多新臉孔上水
原來咁多人都係咁諗

以前硬件POST都唔撚係咁樣
依家日撚日都係J機箱同RGB
幾時先返少少高質討論

rgb, 我四歲個表弟都已經唔玩我上年送俾佢支玩具槍啦
咁多新臉孔上水
原來咁多人都係咁諗

咁咪繼續你有你地做既伸手黨
我就冇呢到d人咁撚誠人去答d懶人

繼續討論RGB啦
新手既話悠二都唔知邊個啦
幾K一部機
都係想買個安心問吓有多啲選擇姐

唔知悠二係乜水 咁你當第一頁條link係xxxxx資源網
點解唔禁下入去睇下入面d內容先
個個劈頭埋黎就問抵唔抵 抵唔抵
一個兩個就話姐
花生價格又急升

你應該真係有幻覺

電腦新手會識分?

姐係點?姐係新手睇完會知悠二list完勝??
所以唔問得?其他list唔擺得出黎?

見到未呀盲撚
咁多新臉孔上水
原來咁多人都係咁諗

same here
真係當自己係判官, 玩新手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞