[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(28)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
悠二巴打整既 "砌機LIST" 、 "硬件一般知識"、"走線心得" 網

全新網站有埋悠二既硬件評測

http://yujihw.com/

搵砌機LIST同埋有普通問題都可以參考呢個網先,如果有特別要求再同其他巴打係度細執
而電腦硬件問題都可以集中係度問

如果想支持悠二巴.可以Like佢FB專頁

https://www.facebook.com/Yujihw/
😅
N卡挖到礦咩
Lm
N卡挖到礦咩

正路出a卡
有部份好似話n卡都得
N卡挖到礦咩

正路出a卡
有部份好似話n卡都得

鄺都有分幾種 唔係得bitcoin
呢啲時候繼續出i7 7700K 定等新u

Coffee lake 要下半年度
聽聞6核 上到4.幾 hz

coffe lake 係lga1151?

coffe lake 係lga1151?

好似係 intel成日轉腳
想買隻PORTABLE HDD錄影電視節目
3.5"還是2.5"好?

咩牌子?
1060 570 580 未來1-2年有冇可能回落

如果有
咁我出住1050ti先
玩一排再升
已經想買張1050ti玩NIER開中效頂住先
巴打你地通常玩呢D game 是咪會買個手掣

keyboard/xbox手掣玩
淘寶有平

keyboard/xbox手掣玩
淘寶有平

無知一問 PS4手掣冇咁好用?點解唔買PS4掣
另外我想問下
NIER是咪已經係當前最高需求既game之一
1080p 60fps 全開要買到咩level既display呢
980ti?1070up?1060有冇可能?
打左6 7 年LOL 一睇返依家d game 咁靚 中晒毒

1050ti 想玩 nier

是咪要開低

是咪要開低

如果要買到1070up咁會唔會買ps4 pro仲抵
屌 前幾日上網睇過
ASUS 1080Ti 11G都係6150~6200 O11G就6500
落到黃金11G賣6400 O11G收6650
短短幾日又加左百五蚊 礦佬死全家
屌 前幾日上網睇過
ASUS 1080Ti 11G都係6150~6200 O11G就6500

最後買左11G 6400
屌 前幾日上網睇過

你咪又係買

講咁多野
屌 前幾日上網睇過

你咪又係買

講咁多野

是咪要開低

如果要買到1070up咁會唔會買ps4 pro仲抵

買PS4 pro抵呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞