又黎 畫樹/畫屋 心理測驗了解自己

651 回覆
37 Like 15 Dislike
好準確
想問下其實係點樣分析到幅畫嘅內容
有時同人傾下, 可能都會疏通到D想法
適時都比自己好好休息下呀
兩個決定會唔會都有D衝突架?
有無邊個你覺得易D完成? 絲打都可以試下做D易處理嘅先
或者其實兩樣都可以一試呢?
有時岩傾嘅朋友都唔洗好多, 呢D關係係雙向嘅
相信巴打身邊嘅朋友都感受到你嘅好
多謝大家支持 不經不覺已經覆左百幾幅畫
見有D巴絲都有興趣認識自己多D, 又想知下點解咁神奇
所以我都諗住搞返個細細地嘅活動, 實體見面咁同大家做個詳細D嘅屋樹分析
到時都會講多少少成個測驗嘅原理, 同解釋多D點樣解讀
除左畫返屋樹同分析之外, 仲可以試埋和諧粉彩, 抒下壓咁
如果有興趣嘅巴絲可以係條link留個名
到時會再同大家聯絡呀
留名link: https://forms.gle/s69E8DsUpBtWMt8s7

btw 未覆你張畫嘅唔洗擔心, 都仲要D時間
一定會盡快覆返哂大家架 多謝大家體諒
我都明 唔好睇到自己太高 要所有人都要理我
但改唔到
Btw 多謝樓主 承你貴言
好準
可唔可以就咁TG講下點睇得出?
巴打同屋企人關係都麻麻地播屋企人可能都唔係好明白自己,亦都唔係好俾到支持你,令到巴打你有心事都唔會想同屋企人講。
巴打最近亦都好似都有唔少煩惱,內心有好多好矛盾嘅想法出現,個人都可能好迷茫唔知點做好。唔知巴打身邊都有冇啲朋友可以同你一齊討論吓,一齊諗吓辦法去解決你嘅困擾呢?
絲打係一個對自己都好有要求,默默努力,會希望自己一直有進步嘅一個人。絲打同其他人嘅相處應該都OK,應該現階段人際關係上嘅野都冇為你帶嚟太大困擾。有時對自己有要求都係一種推動力,但絲打都要有足夠嘅休息時間,同埋要搵啲方法幫自己減吓壓呀!

鞏固 寧靜 簡單

舒服 寧靜 隨意
主要透過你畫嘅內容去分析嘅
如果絲打對哩方面有興趣,嚟緊我都諗住搞返個細細地嘅活動, 會用和諧粉彩去畫啲野,到時都會講吓係點透過啲畫睇到啲分析嘅
如果有興趣嘅可以係條link留個名
到時會再聯絡返你
留名link: https://forms.gle/s69E8DsUpBtWMt8s7
巴打似乎又唔係因為睇到自己好高
如果你係睇到自己好高嘅人,就唔會覺得身邊嘅人開心重要過自己啦
巴打好似係因為人地唔係有太多回應後,令你有好多擔心,可能又怕自己麻煩到人/又被令人地唔中意等等,哩啲想法阻礙咗巴打你再次做主動
可能有時別人冇咩回應未必係唔welcome你嘅,或者巴打身邊有冇啲人你同佢相處時唔會有咁多擔心㗎?
絲打係一個對自己都好有要求,默默努力,會希望自己一直有進步嘅一個人
絲打同其他人嘅相處應該都OK,應該現階段人際關係上嘅野都冇為你帶嚟太大困擾。有時對自己有要求都係一種推動力,但絲打都要有足夠嘅休息時間,同埋要搵啲方法幫自己減吓壓呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞