一人一個買咗iphone原因

126 回覆
15 Like 8 Dislike
唔想再刷rom
好用
一直以來,無論高登定膠登直至LIHKG,啲APP (iOS版) 都係咁高質,同android版冇得比,用過根本返唔到轉頭。

至於慳電、效能高同安全呢啲就唔駛講,大把人講過。
公司關系用iphone好d......

系你屎忽
d case 好靚
好膚淺咁中意個設計

same
純粹覺得iPhone好靚
舊時an太癈
轉咗ios就唔想煩 一直用iphone
利申:android 2.x時代
等s8
一出即放ip7
iphone7係我見過最垃圾既設計
部機前後都勁易花 防水連出聲位個到有少少汗水積都可以塞左出唔到聲
最痴線用左半年起碼自己壞兩次 禁禁下自己狂重開
一係就home制禁唔到
最撚百痴係唔買佢icloud又狂彈出黎煩鳩你 想用備忘錄好似傻撚左係咁彈出黎迫你買
反而6s我覺得係最完美
利申 剩係用過ip7 plus
an轉se因為想用細moon
iphone7係我見過最垃圾既設計
部機前後都勁易花 防水連出聲位個到有少少汗水積都可以塞左出唔到聲
最痴線用左半年起碼自己壞兩次 禁禁下自己狂重開
一係就home制禁唔到
最撚百痴係唔買佢icloud又狂彈出黎煩鳩你 想用備忘錄好似傻撚左係咁彈出黎迫你買
反而6s我覺得係最完美
利申 剩係用過ip7 plus

7+成7000幾都買到 $8個月都唔係好過份者
打機一定順過android機
人大個左 唔想有咁多野煩
以前會玩Android機刷rom,依家唔想煩,同埋iphone順
老豆買錯左

有冇拎法式麵包打佢
Chok人的錯 依家用緊成幾部iphone
睇左第一代 iPhone 教主個發佈會之後就瀨野

每年都會睇一次original iPhone keynote

ipod phone ipod phone.......

每年都會睇一次original iPhone keynote

講完又想睇

講完又想睇

Yes....得閒就會開番黎J
比an系統安全 穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞