【樓爆在望】低調置業討論區(47)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

唔知 好驚 聽日再上去聽下先
交左修茸紙7日內再回報應該都受理掛

石屎入面可能......

可能冷縮熱脹

唔知 好驚 聽日再上去聽下先
交左修茸紙7日內再回報應該都受理掛

石屎入面可能......

可能冷縮熱脹

Molamola
細貓打黎過過唔到壓測呀
叫我做6成

撻訂把啦

要叫老豆拎兩成cash出黎做6成
今次一定比人話冇咁大個頭 戴咁大頂帽

點樣3個 ml啊

一個premier
一個advance
一個smartvantage

有咩好?
都係共用個50%頂?

撻訂把啦

要叫老豆拎兩成cash出黎做6成
今次一定比人話冇咁大個頭 戴咁大頂帽

點樣3個 ml啊

一個premier
一個advance
一個smartvantage

有咩好?
都係共用個50%頂?

Premier有個專責客戶經理睇住你個account

我係跑人都係premier,有個叫經理既叫我mark低佢電話,有野隨時打俾佢。咁其實好地地一個銀行戶口有咩事需要打俾佢呢
有冇巴絲打玩HiFi? 噚日喺音響店聽過Oppo Sonica DAC 配Adam A5X/A3X 效果都唔錯,用XLR平衡線連接,屋企地方細幾啱用,自己有個地方就有得玩
有冇巴絲打玩HiFi? 噚日喺音響店聽過Oppo Sonica DAC 配Adam A5X/A3X 效果都唔錯,用XLR平衡線連接,屋企地方細幾啱用,自己有個地方就有得玩

只玩2聲道,5.1/7.1唔熟啊

Soundbar就簡單啲睇吓電影,用嚟聽歌唔得,我都係電視機光纖入CD機(有DAC),出擴音機再出喇叭,傳統2聲道,要求唔高淨睇戲用soundbar都OK,唔貴,買漫步者最平,要貴就Yamaha,如果環境適合係可以模擬5.1聲道的
好快樓爆

測試中

小弟玩唔起
打臘最勤力就係對喇叭,五金舖買鑵白蛇臘1kg用足一年,對喇叭唔賣嘅可以用過世
打臘最勤力就係對喇叭,五金舖買鑵白蛇臘1kg用足一年,對喇叭唔賣嘅可以用過世

學星爺套處戲,督一督冇左億五

小弟玩唔起

Adam A3X 6400/pair 唔使擴音機,有源喇叭,配Oppo Sonica DAC 6600,加對XLR平衡線2000上下,有對音響架膠幾舊水,可以用Spotify 玩,BD機玩,電腦.......etc,Spotify未來有無損,個DAC亦係Network Streaming player,噚日音響舖混完吉試聽,呢個價錢OK喎,用到十年

買樓同以上息息相關 我中2樣啦

中是但一樣都係無底深淵 燒錢的

平有平玩嘅啫,音響尤其是,貴係間屋,想買大喇叭都冇地方,2萬以內已經唔錯,去少次旅行買咗,仲係長期使用,值得

最後果2樣?

最後果2樣?

音響、手錶,以前狂熱,依家唔會,音響已冇買幾年,聽音樂,手錶都退咗購買欲
出面有po話啲業主成日話政府會保住中產on99
先唔講係咪真係會
但咪同啲啖啖日日叫樓爆一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞