【樓爆在望】低調置業討論區(47)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
新抽居屋條女咁撚豬
佢老母比埋首期 仲話如果供唔起可以幫埋

好衰
爆喇爆喇 起碼跌五成

又要貼返勝利道一號個奇則出黎

全部都三尖八角

有寵物(主人)會所,單身連同喵星人要求唔高都ok
新抽居屋條女咁撚豬

化妝術、髮型、衣著及談吐可以改變唔少
新抽居屋條女咁撚豬

資助房屋可以咁撚樣都得
房屋署都係仆街黎,0入息都比申請
新抽居屋條女咁撚豬

溝左佢 就有樓住
上世紀大嶼山梅窩碼頭附近可以喺呢首MV睇到部份,旺角卡門片尾曲

https://m.youtube.com/watch?v=8CuyDL-uPJY
新抽居屋條女咁撚豬

資助房屋可以咁撚樣都得

有入息上限無入息下限架,理論上乞衣都可以抽
上世紀大嶼山梅窩碼頭附近可以喺呢首MV睇到部份,旺角卡門片尾曲

https://m.youtube.com/watch?v=8CuyDL-uPJY

張曼玉幾後生
新抽居屋條女咁撚豬

溝左佢 就有樓住

都快樓爆。
新抽居屋條女咁撚豬

資助房屋可以咁撚樣都得

抽居屋最on居 特別係單人抽
比完200蚊抽第一都可以冇樓簡

都唔知咩心態

咁我又唔係咁諗 講真 家庭需求大過單人
新抽居屋條女咁撚豬

溝左佢 就有樓住

都快樓爆。

冇錢買
新抽居屋條女咁撚豬

資助房屋可以咁撚樣都得

都唔知咩心態

無話咩心態,有頭髮邊個想做幟哥
新抽居屋條女咁撚豬

資助房屋可以咁撚樣都得

都唔知咩心態

我只係覺得抽居屋係買假希望
講到好平好平咁 但實際屈你幾個月唔好睇樓/做租租
跟本上on9
(房協)果堆,理論一樣,不過起碼唔洗比$200抽
仲有隻狗比你撚

同買六合彩一樣
新抽居屋條女咁撚豬

資助房屋可以咁撚樣都得

都唔知咩心態

我只係覺得抽居屋係買假希望
講到好平好平咁 但實際屈你幾個月唔好睇樓/做租租
跟本上on9
(房協)果堆,理論一樣,不過起碼唔洗比$200抽
仲有隻狗比你撚

主要問題係數量唔夠姐
得果20xx個
仲要等到2020年先開始每年先有1萬個
有冇巴打抽中左又會買梅窩?
我想借個地址做gogovan司機

賴太個女喺唔喺連登? 呼喚
之後又有班垃圾政府部門係到
市區重建 唔夠地
你咪諗可唔可以補地價去增加地積比
而家市樓d唐樓講埋得20層
你比佢起夠40層咪得

反正交通你都係比哂狗鐵做架啦

索性將公屋同居屋都變摩天大廈啦,屌
又話搵唔到地
起夠60/70層囉
之後又有班垃圾政府部門係到
市區重建 唔夠地
你咪諗可唔可以補地價去增加地積比
而家市樓d唐樓講埋得20層
你比佢起夠40層咪得

反正交通你都係比哂狗鐵做架啦

收購重建有辣椒難做,業權分散收唔夠八成每個單位交稅,呢條大數嚟,比我都唔做,尤得佢冧樓,旺角好似呢啲咁盡量唔好行嗰條行人路,再多五、七年個結構得唔得斷估,呢隻得幾條雞臂陣托住個標出嚟樓面

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞