【樓爆在望】低調置業討論區(47)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

買樓同以上息息相關 我中2樣啦

最後果2樣?

音響、手錶,以前狂熱,依家唔會,音響已冇買幾年,聽音樂,手錶都退咗購買欲

Sor,AV擴音機嗰啲唔熟,冇玩開5.1/7.1聲道,多年嚟玩2.0聲道only,比唔到意見幫唔到你

唔緊要Vic巴

樓價唔值得朋友間成日講,唔理睇好睇淡,成日講屬於冇生活趣味嘅人,講跑步運動減肥,講電影音樂,講好書,講錶講音響,講波講旅行扮靚,大把嘢講啦

因為結婚所以佢地先講,一般女仔唔會講呢啲

結婚講正常,夫妻要共同生活,計劃吓合理,朋友就冇乜理由成日mon住樓市講樓價,講裝修買傢具都話正常啲

我覺得正當討論冇問題 咁講樓都係經濟其中一部份
但係如果你一開波就話樓爆 咁傾唔到落去架wor

女人最叻就係講8掛野
幾個女人走埋一堆就會belebalalalalglalalal
有小小學術性都唔識 剩係識自己份工d野

可以淘寶買個淨喇叭箱做喵星人竇口,好似咁

Good idea
我得閒都要睇下人地係屋企裝啲咩比隻貓玩
想收納好貓貓啲野

樓價唔值得朋友間成日講,唔理睇好睇淡,成日講屬於冇生活趣味嘅人,講跑步運動減肥,講電影音樂,講好書,講錶講音響,講波講旅行扮靚,大把嘢講啦

因為結婚所以佢地先講,一般女仔唔會講呢啲

結婚講正常,夫妻要共同生活,計劃吓合理,朋友就冇乜理由成日mon住樓市講樓價,講裝修買傢具都話正常啲

我覺得正當討論冇問題 咁講樓都係經濟其中一部份
但係如果你一開波就話樓爆 咁傾唔到落去架wor

女人最叻就係講8掛野
幾個女人走埋一堆就會belebalalalalglalalal
有小小學術性都唔識 剩係識自己份工d野

我有另一個同事問
600萬買唔買到一個林太加一個車位
我話ok
佢問我係咪做到95按

其實唔會細,90%唔會調遷,房屋署鬼得閒搞咁多嘢,調遷好麻煩,你話冇錢搬屋裝修佢冇符,總之要搬嘅少之又少,各種理由都得

其實唔會細,90%唔會調遷,房屋署鬼得閒搞咁多嘢,調遷好麻煩,你話冇錢搬屋裝修佢冇符,總之要搬嘅少之又少,各種理由都得

除名,我估唔會細咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞