one degree 一般幾多日claim到錢

67 回覆
0 Like 1 Dislike
我個隻皮膚病先買 不過係買左過左冷靜期去第二間診所睇 話第一次發生之後定期一兩個月claim 一次都無事
BTW 狗狗岩岩走左了
我最貴個張入院 claim 左成萬蚊
睇咩睇兩萬?保費幾多?
一次入院都過萬, 最後急病走左, 本身之前都成日claim, 隻狗仔本身多病痛

保費好似一年四千零啦 因為接近買左一年 唔係太記得實數
杜蟲claim到
就黎到期,唔知仲續唔續好。我隻貓個腎比較差,呢期都睇過醫生
我覺得續好
祝你貓咪身體健康
你隻貓幾歲?其實投咗又睇過醫生一定係續保好 而家停咗以後再投保就唔保之前嘅病 仲蝕
身體唔好就續保好d 雖則話每年加d錢 但有起事上嚟你就知幾重要 做一次手術都幾皮野
我都夠期續 但呢一年一蚊都冇Claim過 都冇Discount 屌!
第一年3200
今年續要4400
保險呢d嘢係咁架啦 人買保險都係咁 睇你博唔博自己有事啫
買咗一年$2000,第二年$4000應唔應該續

請問係唔係要寫明咩病先得 打預防針個時 開左粒杜蟲先知claim 唔claim 得
有冇人知道狗狗買嘅時候未夠一歲 然後過咗一歲想claim係唔係都係冇9成?
睇完成個網絡醫生都可以無荃灣。
咁大個地區都無。
每個月保費200蚊。但cliam錢會唔會好勞氣?定連電話真人客服都無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞