架車行行下堂軚好實有無即時解決方法

42 回覆
0 Like 1 Dislike
1, 軚油泵漏油或死左或者2, 打南磨死左
如果1,冇風油軚都揸得不過危險,拖車啦

但夾硬扭會不會扭斷?

唔會,不過你比油先轉到灣又唔識自己回軚,冇經驗揸會唔夠力扭入灣

但夾硬扭會不會扭斷?

拖車啦

我係好辟火炭路再上
我而家身處有d辟,要捱一捱落大路先得

如果條路冇乜灣可以試下繼續揸出返大路,但真係要小心

但夾硬扭會不會扭斷?

唔會,不過你比油先轉到灣又唔識自己回軚,冇經驗揸會唔夠力扭入灣

都要捱一捱落去先

但夾硬扭會不會扭斷?

都要捱一捱落去先

記住先比油後扭軚

但夾硬扭會不會扭斷?

都要捱一捱落去先

記住先比油後扭軚

捱到大路
做撚完gym咁
你會唔會係扭得太盡 所以硬左軚?
應該唔夠軚油喎
要早啲搞
我上次太遲搞穿埋喉燒埋泵
咁就一皮

但夾硬扭會不會扭斷?

都要捱一捱落去先

記住先比油後扭軚

捱到大路
做撚完gym咁

一邊做gym一邊揸車,雙重享受呀
開左車頭蓋,成條皮帶斷左

拖得

拖得

捱到番停車場就行唔到了
著哂燈過熱

拖得

捱到番停車場就行唔到了
著哂燈過熱

架車都算生性
搵日拖去車房搞啦

拖得

捱到番停車場就行唔到了
著哂燈過熱

架車都算生性
搵日拖去車房搞啦

算係咁真係,第一次發生咁既事當賺經驗
試過,著abs燈+軚盤燈
之後去車房check話電池漏電,換左電就冇事
試過,著abs燈+軚盤燈
之後去車房check話電池漏電,換左電就冇事

換左皮帶就無事了,無皮帶=無得差電,所以基本上咩都唔work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞