下星期去台北(2)

893 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇人獨遊?我黎緊星期三至星期日會係台北,有興趣可以一齊食飯
我第一次去台北
有冇人獨遊?我黎緊星期三至星期日會係台北,有興趣可以一齊食飯
我第一次去台北

我7-11獨遊,食餐飯啦
連續幾日午後大雨
烏來溫泉幾正
不過台車整左2年都未整好

上次去落狗屎,無乜人
揀咗間溫泉浸,自己一個浸湯屋,999一個鐘,幾正
烏來溫泉幾正
不過台車整左2年都未整好

上次去落狗屎,無乜人
揀咗間溫泉浸,自己一個浸湯屋,999一個鐘,幾正

真是爽
下星期去花蓮 同台北
聽日獨遊 第一次出國 機場都未入過
想問online checkin 左
唔寄行李
拎住部電話 barcode 就得出得境?
我搭hka 係咪連hka個櫃臺都唔洗去
直接去gate 度等就得?
有無巴絲去陽明山睇繡球花
我睇台灣新聞話高家繡球要等1.5小時
下星期去台北諗緊應否衝
因為佢個繡球花牆好吸引

要等咁耐嫁咩
前兩年6月尾去唔係好多人嫁咋wo

因為有個女仔係ig 貼左張繡球花牆相俾ig official揀左爆紅
然後而家就要排個半鐘了
連續幾日午後大雨

日日都係咁架啦 夏天

上個星期成個星期曬到hihi

貓空睇景真係好屈
睇慣左香港d高樓景
睇返台北密度低既城市景真係好正
下星期去台北諗緊應否衝
因為佢個繡球花牆好吸引

要等咁耐嫁咩

因為有個女仔係ig 貼左張繡球花牆相俾ig official揀左爆紅
然後而家就要排個半鐘了

有無相/link睇下
咁誇張
下星期去台北諗緊應否衝
因為佢個繡球花牆好吸引

要等咁耐嫁咩

然後而家就要排個半鐘了

有無相/link睇下
咁誇張

http://www.setn.com/News.aspx?NewsID=264540
我本來諗住去附近其他繡球花園睇
但係睇過另外兩家都無高家咁靚
高家有紫藍色繡球又有花牆
其他種得低都算
仲要係深紫或者娘爆粉紅完全唔吸引
下星期去台北諗緊應否衝
因為佢個繡球花牆好吸引

要等咁耐嫁咩

然後而家就要排個半鐘了

有無相/link睇下
咁誇張

http://www.setn.com/News.aspx?NewsID=264540
我本來諗住去附近其他繡球花園睇
但係睇過另外兩家都無高家咁靚
高家有紫藍色繡球又有花牆
其他種得低都算
仲要係深紫或者娘爆粉紅完全唔吸引

一係咁囉
你去到如果見到個度太多人排
就去第二度睇下其他花先,唔洗驚去到白行一趟
我覺得係靚既,但如果真係要排到咁誇張就不了
或者你平日去應該少d人
有冇人知士林夜市邊度有間賣公仔既鋪頭
想去買隻比女朋友

之前街頭有間,我都幫襯過
宜家好似變左日式藥妝連鎖店

最近睇佢朋友snapchat好似仲有間
仆街了,個日去完淡水就過去行,我諗夜晚間溫泉飯店浸得一陣
聽日獨遊 第一次出國 機場都未入過
想問online checkin 左
唔寄行李
拎住部電話 barcode 就得出得境?
我搭hka 係咪連hka個櫃臺都唔洗去
直接去gate 度等就得?

出得 係

建議係櫃台checkin埋
有人試過因爲咁 加上嗌咪搵唔到佢 被cancel佢機位
我第一次去台北

好啊

貓空睇景真係好屈
睇慣左香港d高樓景
睇返台北密度低既城市景真係好正

我屋企附近

上象山都好正

大家係西門町如果有細路同你打招呼
話比緊賽叫你買嘢
千祈唔好買
有個啊伯話係呃錢的

我幾年前係台北車站中過另一款招

話自己係大學生個堆?

仲有叫你同佢講加油,講完就質舊垃圾叫你買
總之一有後生仔埋黎叫你買野都唔好買
果啲出哂名
你當香港以前啲假聾人賣野咁對付佢地就得
佢唔肯接返件野
就擺係地下頭也不回咁走
我試過佢一埋黎想賣野已屌走佢
話比緊賽叫你買嘢
千祈唔好買
有個啊伯話係呃錢的

話自己係大學生個堆?

仲有叫你同佢講加油,講完就質舊垃圾叫你買
總之一有後生仔埋黎叫你買野都唔好買
果啲出哂名
你當香港以前啲假聾人賣野咁對付佢地就得
佢唔肯接返件野
就擺係地下頭也不回咁走
我試過佢一埋黎想賣野已屌走佢

最近果次我掂行掂過
費事嘥時間理佢地
話比緊賽叫你買嘢
千祈唔好買
有個啊伯話係呃錢的

話自己係大學生個堆?

果次第一次去台北
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞