下星期去台北(2)

893 回覆
7 Like 2 Dislike

岩岩wave走

成積點

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨
磨左一兩分鍾條女輕輕撥開隻我放係佢腰隻手 我再放過 佢又唔抗拒
問過佢mind唔mind又唔出聲(可能太嘈)諗緊下次係唔係可能要咬耳仔式
之後有條仔黎溝走左 原來架妹黎

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋
同埋有d人3唔識7既 無啦啦伸隻手去拉高女女隻手 條女就會轉圈(跳舞個d) 咁撚勁既 一間條女企左係到唔郁 咪好撚柒

有d女又係本身淫d 你捉腰磨佢就識做 但點解揀極都揀唔中個d女

仲有有d女自己幾個一堆 行埋去抽水都唔like 成日護住d fd既 不如返去老人中心跳老舞 但多數呢d女又唔差

早幾日落左Elecktro 入面好迫

幾銀
食唔食到
韓妹 定化到好白既大6人
岩岩出個台北車站某出口
上扶手電梯 咁佢拎住行李(其實好細件)
點知成件跌左落去
咁基本上好19
因為人就一直上緊
行李就會一直係下面(即係後面)跌完再跌 上左兩級又會失平衡跌返去最低個級
好彩當時無人企佢後面

咁我咁岩行個個出口
好型咁單手同佢執返起件行李 棟返直佢 咁終於唔失平衡 可以跟返電梯一直上 好順利個事主輕鬆拎返件野

點知 個事主thanks都無句
韓妹 定化到好白既大6人
岩岩出個台北車站某出口
上扶手電梯 咁佢拎住行李(其實好細件)
點知成件跌左落去
咁基本上好19
因為人就一直上緊
行李就會一直係下面(即係後面)跌完再跌 上左兩級又會失平衡跌返去最低個級
好彩當時無人企佢後面

咁我咁岩行個個出口
好型咁單手同佢執返起件行李 棟返直佢 咁終於唔失平衡 可以跟返電梯一直上 好順利個事主輕鬆拎返件野

點知 個事主thanks都無句

泡菜閪同大陸閪一撚樣係好冇禮貌
今晚點過好

聽晚last day去night club到時真係all in or nothing啦
係台鐵站買左支勁好飲既野
好似叫hi life既橙汁
點解其他地方搵唔到有得買
今晚點過好

聽晚last day去night club到時真係all in or nothing啦

巴打咁有精力
今晚點過好

巴打咁有精力

夢想啪台妹
為夢想而奮鬥
今晚點過好

巴打咁有精力

夢想啪台妹
為夢想而奮鬥

啪唔到都最小車返個輪呀
有冇西門町旅館介紹

7月去
btw,原來13座皮已收。
見到先知真係
見到先知真係

wt u mean
見到先知真係

wt u mean

應該係講香港個個13座牛雜
有冇bro知陽明山係咪有開放時間
有冇西門町旅館介紹

7月去

意舍真心好住,洗衫又唔洗錢

應該唔會有,但係夜既話可能會冇車

應該唔會有,但係夜既話可能會冇車

Ok 只係我見陽明山個官網有個800至1630既東西 唔知咩意思
行夜市 聽到d club播既歌
就覺得今日好無聊

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨
磨左一兩分鍾條女輕輕撥開隻我放係佢腰隻手 我再放過 佢又唔抗拒
問過佢mind唔mind又唔出聲(可能太嘈)諗緊下次係唔係可能要咬耳仔式

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋
同埋有d人3唔識7既 無啦啦伸隻手去拉高女女隻手 條女就會轉圈(跳舞個d) 咁撚勁既 一間條女企左係到唔郁 咪好撚柒

有d女又係本身淫d 你捉腰磨佢就識做 但點解揀極都揀唔中個d女

仲有有d女自己幾個一堆 行埋去抽水都唔like 成日護住d fd既 不如返去老人中心跳老舞 但多數呢d女又唔差

幾銀
食唔食到

女仔 NT700入場包一杯
星期五晚好貴

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋

幾銀
食唔食到

星期五晚好貴

有無比人食左先
呢間好似係貴d
岩岩到台北,未唸去邊

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋

幾銀
食唔食到

星期五晚好貴

有無比人食左先
呢間好似係貴d

btw個個club都迫 你見門口排成粒鍾就估到
同埋唔迫好難flirt
下星期去
想去玩滑翔傘
下星期去
想去玩滑翔傘

玩左
見到先知真係

wt u mean

應該係講香港個個13座牛雜

係,真是見到先知。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞