下星期去台北(2)

893 回覆
7 Like 2 Dislike
之前原樓主定邊個巴打問

是咪這個?

召喚我做咩

d檔口囉

是呀 呢條街好似得一兩日好多野食 平時得賣衫
之前原樓主定邊個巴打問

是咪這個?

召喚我做咩

d檔口囉

u記行入去條巷仔都有野食架
各位想問下第1航廈捷運站易唔易搵架?
我諗住搞完電話卡就搭捷運直達車
終於唔洗再熬客運
之前原樓主定邊個巴打問

是咪這個?

召喚我做咩

d檔口囉

星期日晚冇皇管
衫會退後到戲院果頭
好似有時係
聽日飛台北有咩必裝交通同埋飲食APP??????

我都係聽朝飛台北
之前原樓主定邊個巴打問

是咪這個?

召喚我做咩

d檔口囉

星期日晚冇皇管
衫會退後到戲院果頭
好似有時係

我行哂啦
咁岩星期日有差佬黎抄牌無得玩
星期六就真係好似張圖咁啦
終於唔洗再熬客運

係出境大堂個到搭lift落到最低就見到
可以係大堂atm拎完錢再去買電話卡 再搭lift落去搭機鐵
終於唔洗再熬客運

係出境大堂個到搭lift落到最低就見到
可以係大堂atm拎完錢再去買電話卡 再搭lift落去搭機鐵

thx bro
有冇人識關於atm拎錢既野
我一張卡有兩個戶口既 一係儲蓄戶口 二係往來戶口
海外提款係咪只會用儲蓄戶口用唔著往來戶口?因為月頭去果陣高雄啲提款機全部都話張卡有問題
海外提款係咪只會用儲蓄戶口用唔著往來戶口?因為月頭去果陣高雄啲提款機全部都話張卡有問題

黎緊去台北想了解下咩事 睇下去邊兌錢好

我開左海外提款 用銀聯
好似會有兩種ac叫你揀 揀唔係信用卡嗰個就得
跟住就禁到錢出黎
好簡單

我開左海外提款 用銀聯
跟住就禁到錢出黎
好簡單

用張後面有銀聯logo既提款卡
開左海外提款(唔識揀咩account就開哂佢啦)之後同你香港按錢一樣
台灣大部分ATM機都用到架啦

我開左海外提款 用銀聯
跟住就禁到錢出黎
好簡單

用張後面有銀聯logo既提款卡
開左海外提款(唔識揀咩account就開哂佢啦)之後同你香港按錢一樣
台灣大部分ATM機都用到架啦

我試過幾部機都禁唔到
話張卡有問題
之後去左捷運站個d先禁得出
有幾條香港on9 mk係babe18門口係到講緊黑社會
咩14k 新義安又向左又向華強

岩岩wave走

成積點

岩岩wave走

成積點

仲有多唔多女

岩岩wave走

成積點

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

岩岩wave走

成積點

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨
磨左一兩分鍾條女輕輕撥開隻我放係佢腰隻手 我再放過 佢又唔抗拒
問過佢mind唔mind又唔出聲(可能太嘈)諗緊下次係唔係可能要咬耳仔式
之後有條仔黎溝走左 原來架妹黎

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋
同埋有d人3唔識7既 無啦啦伸隻手去拉高女女隻手 條女就會轉圈(跳舞個d) 咁撚勁既 一間條女企左係到唔郁 咪好撚柒

岩岩wave走

成積點

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨
磨左一兩分鍾條女輕輕撥開隻我放係佢腰隻手 我再放過 佢又唔抗拒
問過佢mind唔mind又唔出聲(可能太嘈)諗緊下次係唔係可能要咬耳仔式

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋
同埋有d人3唔識7既 無啦啦伸隻手去拉高女女隻手 條女就會轉圈(跳舞個d) 咁撚勁既 一間條女企左係到唔郁 咪好撚柒

有d女又係本身淫d 你捉腰磨佢就識做 但點解揀極都揀唔中個d女

岩岩wave走

成積點

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋

有d女又係本身淫d 你捉腰磨佢就識做 但點解揀極都揀唔中個d女

仲有有d女自己幾個一堆 行埋去抽水都唔like 成日護住d fd既 不如返去老人中心跳老舞 但多數呢d女又唔差
之前原樓主定邊個巴打問

是咪這個?

召喚我做咩

d檔口囉

星期日晚冇皇管
衫會退後到戲院果頭
好似有時係

我行哂啦
咁岩星期日有差佬黎抄牌無得玩
星期六就真係好似張圖咁啦

我想講
趕係一陣架炸

我又想講
尋日係星期日
呢幾日天氣都好好

岩岩wave走

成積點

仲有多唔多女

一定係爆緊房唔應機

唉4日都無着落
逐日進步緊
今日終於去到捉腰磨

有無巴打有攻略
見d人磨磨下車輪都打埋

仲有有d女自己幾個一堆 行埋去抽水都唔like 成日護住d fd既 不如返去老人中心跳老舞 但多數呢d女又唔差

早幾日落左Elecktro 入面好迫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞