下星期去台北(2)

893 回覆
7 Like 2 Dislike
松江南京仲要好多日本料理係附近

其實我都覺得主要大路兩邊行入去細街
間中有些驚喜
而且少少旺中帶靜咁都幾好

間中有些驚喜

果面真係勁多
松江南京都係貴地黎,d樓好貴

我上次去都仲係冇

咦?這樣我唔識添。

暫時得中華、華信、立榮同長榮先有

大約咩位置?

有指示
如果你台北車站去,去到接駁位有條長梯落去
靠左面有個位入去

桃捷入閘下面一層 一路靠左行就係in town checkin

不過要行撚到豬閪

如果搭捷運既站,喺北門站出會近過喺台北車站好多

開心大發現

至於佢個機鐵,絕對適合香港人。
乜都行
(台灣人會覺得香港人“很會走“但是…… 大佬呀你地當地人渣車我地如果冇轉牌/冇牌渣條鐵咩

行到牛閪咁
屌好似有d上左癮
又想去un下抽下水

巴打,我都係台北
都想見識下,但個frd正經撚
想去都無人陪,巴打會唔會再去?

間中有些驚喜

果面真係勁多

之前學識得去敦化南路果邊
入舖食唔貴,學生都頂得住
唔洗餐餐夜市

咦?這樣我唔識添。

大約咩位置?

有指示
靠左面有個位入去

桃捷入閘下面一層 一路靠左行就係in town checkin

不過要行撚到豬閪

北門行地面?

間中有些驚喜

果面真係勁多

之前學識得去敦化南路果邊
入舖食唔貴,學生都頂得住
唔洗餐餐夜市

係好多平野
要發掘下

咦?這樣我唔識添。

大約咩位置?

有指示
靠左面有個位入去

不過要行撚到豬閪

北門行地面?

如果行地面不了
熱閪死

大約咩位置?

有指示
靠左面有個位入去

不過要行撚到豬閪

北門行地面?

如果行地面不了
熱閪死

係,台北車站有d遠,但起碼有冷氣

大約咩位置?

有指示
靠左面有個位入去

不過要行撚到豬閪

北門行地面?

如果行地面不了
熱閪死

行台北地下街過去近好多

不過要行撚到豬閪

北門行地面?

如果行地面不了
熱閪死

行台北地下街過去近好多

你講邊條地下街?台北車站果條?

大約咩位置?

有指示
靠左面有個位入去

不過要行撚到豬閪

北門行地面?

如果行地面不了
熱閪死

YouTube有片教點行,睇落好似全程有冷氣
買左9 月底 $1980 for 2 華航
飛8點

有無咩賓館推介?

台北日記掂唔掂

不過要行撚到豬閪

北門行地面?

如果行地面不了
熱閪死

行台北地下街過去近好多

你講邊條地下街?台北車站果條?

唔係 個個叫站前
佢另外有條叫台北地下街
8月台中2日半可以有咩搞 定去高雄/台南好

揸唔揸車?
如果兩日半淨係高雄會好d

冇車牌 好煩 但之後我要上番台北 雖然高鐵幾快
高雄可以去邊
8月台中2日半可以有咩搞 定去高雄/台南好

揸唔揸車?
如果兩日半淨係高雄會好d

冇車牌 好煩 但之後我要上番台北 雖然高鐵幾快
高雄可以去邊

高雄無咩野遊
都係旗津駁二同去墾丁
準備食飽飽一間再去yo過
究竟可能連續幾多日只訓兩三個鍾?
28號去 想問下除左西門十份淡水有冇啲岩後生仔行既地方
28號去 想問下除左西門十份淡水有冇啲岩後生仔行既地方

東區

巴打去邊間
寧夏無野食
寧夏無野食

咁驚?
寧夏無野食

咁驚?

i mean無野睇得出有誠3 都係夜市個幾味

巴打去邊間

唔自暴
而家好似好小香港人

巴打去邊間

唔自暴
而家好似好小香港人

我係台北,都好想去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞