有冇人知 梁進 到底去左邊

405 回覆
429 Like 8 Dislike
想當年梁進拎左我同當時女友幅合照畫成親筆簽名畫
仲加埋阿呢、阿貓同豬仔落去送俾我
最後呢幅畫仲成為我張結婚請帖既封面圖
不過後期見佢越做越成名
少左聯絡就諗住唔好騷擾到佢事業發展
只係 keep 住佢既每一本書都會買黎支持
估唔到而家睇返佢個名竟然係話佢無晒消息……
聯唔聯絡到佢

上面話email 過梁進果位巴打
介唔介意講我知email 左去邊
睇下同我以前同佢聯絡既 email address 係咪相同
我諗如果真係走左嘅話會好似雪晴老師咁有人公佈掛前排見路邊攤 怪叔叔個堆成日po野都有突登search梁進睇下 點知真係咁耐都冇update過細個好鐘意睇佢嘅書 每次新出都會即刻買 又會買佢啲週邊
想當年梁進拎左我同當時女友幅合照畫成親筆簽名畫
仲加埋阿呢、阿貓同豬仔落去送俾我
最後呢幅畫仲成為我張結婚請帖既封面圖
不過後期見佢越做越成名
少左聯絡就諗住唔好騷擾到佢事業發展
只係 keep 住佢既每一本書都會買黎支持
估唔到而家睇返佢個名竟然係話佢無晒消息……
聯唔聯絡到佢

上面話email 過梁進果位巴打
介唔介意講我知email 左去邊
睇下同我以前同佢聯絡既 email address 係咪相同

我當年唔係用呢個 email address 同佢聯絡
細個成日睇同一本書睇勁多次都唔厭
我都好鐘意睇佢既書
希望人平安
點解2022年都可以有個出名又出樣嘅人,突然完全失蹤影都唔見

好多小學回憶湧返出嚟其實就算走咗,都可以講聲啩具體咩原因都唔洗講,至少等大家好好緬懷

如果仲在生就更加冇理由咁樣消失坐監?
真係童年回憶
聯絡到未
小學果陣已經有睇佢
果陣同學啊媽仲送咗本俾我睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞