撩完就走好過份

309 回覆
25 Like 1785 Dislike
你係a0嘅話,睇定d係好正常
依個世界的確有唔mk player想呃蝦條
A0入世未深就更易被人呃
唔係話要吊高嚟賣,但係花多啲時間相處,想互相了解得再深入啲係好正常,完全無錯
千祈唔好被連登仔三言兩語影響到
曲到圓
都冇嘢好玩
佢走寶啦
你咁矝持嘅女仔佢都唔識珍惜
唔想啱啱識就比人知我上連登
人地同時間溝緊幾條女
你唔上吊就唔會曬時間係你度啦
過乜野份
你show到no interest咁
佢唔走唔通仲死纏爛打?
陣間你個post唔係話撩完就走嫁啦和
「死纏爛打真係好過份」

追又唔俾追
試又唔俾試
你班女人咪繼續搵野公審男仔。
send 9gag呀連登ig呀godreplyme個啲囉
成條死魚冇反應緊係走啦
樓主不如諗清楚自己係沉船定真係中意

唔好想出pool就來者不拒

同埋其實人哋真係冧你既點會一次就淡只係中意周圍撩女啫
樓主係唔係講野有鄉音?
諗住睇潮文
有時真係唔好怪人點解唔媾本土 甚至連大陸妹都會媾
好多港女連雙向溝通都唔識 相處技巧又差 乜都推晒比男人 開口埋口 左一句男女平等 右一句我係女仔
淨係識成日拎住價值觀同語言文化相近嚟打j用政治枷鎖去綑綁啲男人媾港女 一段兩性關係從來都唔應該其中一個單方面付出 連支那妹都明嘅道理 港女反而唔明
想知點解會放棄第二次機會?

我都試過追一個女仔,同事,追咗幾個月,出來食飯,傾下專業知識。不過佢一直都好似當我係老師咁。其實女仔都有佢的男target,不過個男冇興趣。之後我放棄,又轉咗公司。

冇幾耐,女仔又主動揾我,講'好想同我好似以前咁。我對佢都有好感,但我已經冇咩動力,唔知點擊冇再行動,冇再覆佢。

想知點解我對佢有好感,但總係冇行動力。
狗公先死纏爛打,控制唔到性慾。遲啲屌厭咗咪搵個第二個靚啲
見你冇反應堅決離開先係成熟同尊重女仔既表現
你睇埋佢#29個cm先再講嘢啦戲又唔交吓 feedback又唔比吓 講埋啲咁嘅嘢唔心淡都假啦 仲好意思怪個男人
驚撚咩
你係女 正常嘅大把人追
俾個酒店房號佢,話送個處子之身俾佢,狗衝
如果係真而又唔改呢種性格
以我身邊人經驗
你繼續A0到30+(直至永遠)啦
睇佢用啲icon都知
好似「曲到直」match d
你想做佢嘅first choice多過佢嘅last choice
如果你真係女人
喺女人之中你一定算on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞