撩完就走好過份

309 回覆
25 Like 1785 Dislike
有個男仔最近approach我
本身我味仲意佢 所以都傾得好開心好casual
然後約左出黎之後佢都對我好好
又不停試探我/問status/問我仲意咩性格嘅男仔
但我A0冇經驗 一比人撩就好易怕羞…
所以睇落對佢好冷淡唔受佢溝咁
佢好快就頹左
唔知佢係因為覺得冇希望 定係出到黎覺得我唔fun
依加佢好似想放棄咁
其實我真係開始暈暈地船…
佢可摸以再努力下啊
想知巴打點睇 係咪女仔冷淡就會唔想追
你追返佢咪得
屌你呢啲臭閪嚟

A0大撚晒?

有意思又扮上菜玩吊高嚟賣

追一陣冇反應就轉下個啦

使唔使等足你一世呀八婆
以為講緊撩鼻
個男仔覺得你對佢冇好感咪知難而退 有時大家都要主動下
你係味唔識字
我都想啊!!
但一黎我唔識溝仔
二黎我又驚佢已經溝緊第二個
因為佢真係好識溝女 睇落勁有經驗
邊有得唔識 睇你有冇心啫
我都唔想扮 係真係唔知點反應啊ching
唔係叫佢追成世 但佢約左一次就放棄會唔會太快..
上網識的?
主動啲啦 一人世物一世 錯過左可能就冇 唔好比自己後悔
約佢去酒店 主動奶袋底 包佢愛死你
就算佢溝緊第二個又點
咁你咪做佢咁多個選擇入面最好個個
我之後都有主動搵佢 但佢都冇再flirt我
打啱啲字先,睇得好辛苦
之前實習識嘅 但本身冇乜交流
係交換左IG先開始傾計
下個月你就變老江湖
識溝仔=收兵
仔溝女同樣
唔適合就係唔適合
假若佢係溝緊第二個,你咪睇吓佢會唔會再主動搵你,
你搵佢,佢覆得hea 就算把啦。
Sor冇留意
你幾歲佢幾歲
有冇少少背景講吓
我23 佢大我少少
係我同一科嘅師兄黎
本身唔識 咁岩一齊出實習先識到對方
我有keep住搵佢 佢又唔算hea覆嘅
但同之前嘅態度唔同左
以前成日講笑成日flirt我 依加好撚有禮貌
唔知關唔關事啦
個時約出黎佢有問我鐘意邊type男仔
我話溫柔細心體貼
所以佢好似就唔再敢同我隨便講野
我覺得有時啲嘢過咗個時機就已經唔同晒
所以我覺得你唔洗咁懊惱嘅
學你話齋,佢約一次就放棄嘅話,咁都係太簡單嘅
咪當miss左個機會囉,今日當上堂,下次唔好再犯唔好再咁怕醜
如果你哋真係有緣,或者佢堅持追你嘅,你哋總會有第二次機會
你唔開心都係因為冇乜感情經驗姐,冇乜事嘅
正正常常後生女,唔驚冇人approach 啦,但同時急都係急唔黎
我就唔建議你搵返佢
但我已經約左佢了
諗住再見多次睇下佢咩態度先
佢真係放棄咪當識多個朋友囉屌 冇損失掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞