【絕食到簽到人為止】阿仙奴21-22球迷吹水區MCMV

1001 回覆
0 Like 7 Dislike
其實鈕應該仲急過我地
*considering
伊東純也!
個光頭佬快到
猶戴上場
但佢反達又幾識波
我去!
國足全場2射0中
⚠️⚠️昨天一個疑似阿仙奴 itk 的 Twitter 神秘賬號 Canary Leaks 浮出水面,該賬號早於1月18號就爆出有一間中東俱樂部以租借+強制買斷的形式報價奧巴美羊,隨後亦陸續發佈出其他猛料 :

1️⃣ 阿仙奴仍在繼續嘗試在關窗前簽下他們的主要目標,伊度也擬定了Plan B 以防萬一

2️⃣ 有伊朗中間人在推動奧巴美羊和波圖29歲伊朗前鋒 Mehdi Taremi (上賽季各項賽事進球+助攻共計48次,比肩美斯) 的租借互換。 波圖願意出租 Taremi,但要求阿仙奴同時承擔奧巴美羊的大部分薪資

3️⃣ 阿仙奴和諾定咸森林的足總盃比賽,占士麥迪臣其實在現場觀戰

4️⃣ 去年夏天,阿仙奴新任命的足球運營總監 Richard Garlick 向 David Ornstein 和 🔔TheAFCBell 洩漏了互相矛盾的轉會信息,以此來達到壓價的目的。 他告知 David 說阿仙奴的目標只有 Odegaard,之後 David 發布消息,並且一直堅持自己觀點。 而 Garlick 同時告知Bell團隊,Middleton 和 Odegaard 都是目標,最後就看誰可出售和可操作,所以才有Bell之後的爆料。 最後李斯特城不肯降價,同時皇馬願意出售,阿仙奴借之前“謠言”壓價搞定了 Odegaard 。

這個爆料帳號懷疑阿仙奴這個冬窗可能故技重施,散佈有關 Vlahovic、 Calvert-Lewin 和 lsak 的傳聞,是為了掩人耳目暗中操作其他目標。
收皮啦,最後咩人都買唔到嘅伊狗即刻死
FF
呢啲維穩news扮哂有策略仲想呃鳩我地
呢個爆料帳號先係謠言壓鳩我地反對聲音
今日唔記得講伊度仆街死
要買就早啲搞掂喇
一月入得一球痴撚線
中間頓
伊度
30 天內只可更改用戶名稱 2 次
屌你老母快閪d啦,可唔可以咪撚再精神虐待班阿狗
話左得美軍架喇
唔洗再睇落去
係咪一定要最後一日先簽得?
唔係比我鳩up中,真係買麥迪臣掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞