仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
求巴打常世同行帶過一週目

一周目自己執下木靈浸下溫泉啦
求巴打常世同行帶過一週目

一週目係最有耐性 同好奇心去探索地圖...
其實飛鏢流詞條到底點擺最好
預巴段片建議好似係增傷90+兩倍40+
不過我見巴哈好似鍾意增傷兩倍各70+
有D甚至係兩倍80+增傷40+
我依家增傷91兩倍44
會唔會轉增傷76兩倍56好D呢
我依家增傷91兩倍44

咪試下囉
無野係一定
我唔會照人攻略做 純粹個人喜歡點整就點整
我依家增傷91兩倍44

咪試下囉
無野係一定

我個人偏向傷害流
所以想睇下點樣可以砌靚D數字
我依家苦無好似單發無兩倍得4600左右
可能因為未夠LV點技99
強者都叫做夠用, 修羅真係驚唔得
最麻煩既支線係咪七集福仔?
我依家增傷91兩倍44

咪試下囉
無野係一定

我個人偏向傷害流

其實我技都無99....都打到一,二萬
主要係忍術姐
最麻煩既支線係咪七集福仔?

都唔明呢個閪任都要叫閪人
我依家增傷91兩倍44

咁快齊裝 ,求包養
刷咗成10粒閪玉都冇2倍/投傷
題外話,飛鏢玩埋背傷又係另一個世界

所有武玩背傷都係架啦
仁王好玩在係就係變化好大, 有唔同武器, 再練唔同野...
請問新手 岩岩打完飛縁魔, 係咪最好打晒主線佢? 支線遲D 先打?
仲有既係同人連線一齊打 之外, 係咪同單打無乜大分別?
仁王好玩在係就係變化好大, 有唔同武器, 再練唔同野...
請問新手 岩岩打完飛縁魔, 係咪最好打晒主線佢? 支線遲D 先打?
仲有既係同人連線一齊打 之外, 係咪同單打無乜大分別?

支線獎勵會出
裝備設計圖

守護靈
隨你喜歡

連線 分別睇返對方實力啦
萍水相逢
佢幫唔到你開門
某啲地方佢行唔到要你行
常世
開到門
行曬
但會多左怪
我依家增傷91兩倍44

咁快齊裝 ,求包養

我粒八尺玉無飛鏢傷
如果有既其實已經90增傷60兩倍
其實我套野D增傷兩倍
全部都係第一次農強者擊退
農左四五個鐘整出黎

所有武玩背傷都係架啦

我都有玩背傷
不過好多時都懶得走背直接飛死佢
我依家增傷91兩倍44

咪試下囉
無野係一定

我個人偏向傷害流

主要係忍術姐

巴打之前術力幾多到
我依家增傷91兩倍44

咪試下囉
無野係一定

我個人偏向傷害流

主要係忍術姐

巴打之前術力幾多到

....點記得...

所有武玩背傷都係架啦

我都有玩背傷
不過好多時都懶得走背直接飛死佢

玩顏射有冇用埋兩個符嘅近傷刷百鬼
我依家增傷91兩倍44

咁快齊裝 ,求包養

我粒八尺玉無飛鏢傷
如果有既其實已經90增傷60兩倍
其實我套野D增傷兩倍
全部都係第一次農強者擊退
農左四五個鐘整出黎

乜90+60唔係要用齊7個位先得咩
就打完二周目...諗住整下裝

想請教下
其實整裝鍛造同血刀有咩唔同?
兩樣方法都係要重鑄洗技, 鍛造係咪只係唔同係可以出160lv? 會唔會出到d 好d ge 技咁? 好似如果只係要件裝咁不如去打血刀算...

想請教下
兩樣方法都係要重鑄洗技, 鍛造係咪只係唔同係可以出160lv? 會唔會出到d 好d ge 技咁? 好似如果只係要件裝咁不如去打血刀算...

老老豆豆
刀塚咩裝唔重要 最重要係繼承技
例如

x 攻擊反映
近攻增傷
近攻減精

防具

幸運

臂甲
忍者流必需
投傷
二倍增傷
苦無 手裹劍增傷

想請教下

老老豆豆
例如

x 攻擊反映
近攻增傷
近攻減精

防具

幸運

臂甲
忍者流必需
投傷
二倍增傷
苦無 手裹劍增傷

唔該預巴 呢樣之前有追post 都知 都儲左d 繼承技係手 只係唔知件裝個base 用鍛造同血刀有無分別?

eg 想整盾無 咁我直接攞血刀番黎個件去重鑄同繼承同鍛造件盾無有無分別?
想問而家仁王有冇得同fd一齊熨闖關?
假設兩個都未過果關?

想請教下

老老豆豆
例如

x 攻擊反映
近攻增傷
近攻減精

防具

幸運

臂甲
忍者流必需
投傷
二倍增傷
苦無 手裹劍增傷

唔該預巴 呢樣之前有追post 都知 都儲左d 繼承技係手 只係唔知件裝個base 用鍛造同血刀有無分別?

eg 想整盾無 咁我直接攞血刀番黎個件去重鑄同繼承同鍛造件盾無有無分別?

刀塚 就係基本
鍛造 都係基本
無分別

只係你鍛造
有機率鍛造出160(有DLC就210)

有機率出星星技

胸甲 500血
想問而家仁王有冇得同fd一齊熨闖關?
假設兩個都未過果關

呢個情況下 無暫時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞