仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

想問下飛鏢食唔食呢個磨練射法?

想問下飛鏢食唔食呢個磨練射法?

咁塞曬落近戰算
有無飛標裝巴打可以做刀塚

老地方 無咩

邊度老地方
依家大蛤蟆係咪仲可以刷八尺?

打百鬼好過啦

夠打先得架

強者百鬼絕對夠打
但係大蛤蟆十幾秒一場好似快D

大蛤蟆谷99幸運飾品+玉兔刷啦
要啪靈石

點解要咁快刷八尺,用住木瓜送果粒整套靚裝先刷啦

佢味過
好似係

過左啦 不過梗係想拎粒好D既八尺
btw金吾配上忍好似做唔到5+4 ?

自膠
睇漏左
有無飛標裝巴打可以做刀塚

老地方 無咩

邊度老地方

打百鬼好過啦

夠打先得架

強者百鬼絕對夠打

要啪靈石

佢味過
好似係

自膠
睇漏左

閪玉完咪有
上忍3件 武 胸 膝 (4件套裝效果)
金吾 武 頭 手 鞋 (5件)

打百鬼好過啦

夠打先得架

強者百鬼絕對夠打

要啪靈石

佢味過
好似係

自膠
睇漏左

閪玉完咪有
上忍3件 武 胸 膝 (4件套裝效果)
金吾 武 頭 手 鞋 (5件)

岩岩唔對路先發現自己無點技13
依家5金吾4上忍配鴉槍西國弓
有冇飛鏢洗巴打可以整血塚,刷極都冇

兩倍定投傷
我路過整個比你就走
岩岩打完飛縁魔,打左一陣,過左
反而個得波波怪仲難打
反而個得波波怪仲難打

每個人都有唔同習慣 覺得邊隻難怪
我反而覺得beta最多人卡嘅雷狗好易打(利申無玩beta,知道大nerf咗)
1 take pass 用大炮炸死咗

兩倍定投傷
我路過整個比你就走

2倍,投傷都要,巴打方便你最好2倍
反而個得波波怪仲難打

每個人都有唔同習慣 覺得邊隻難怪
我反而覺得beta最多人卡嘅雷狗好易打(利申無玩beta,知道大nerf咗)
1 take pass 用大炮炸死咗

唔能夠貪刀,怪大硬直先斬佢兩刀, 其他時間都係避 佢出波時要拉開D距離會易避D...

兩倍定投傷
我路過整個比你就走

喂依家強者擊退
係正神社前面有個墳得把槍同手套
果隻手套就係17.9(滿愛22.9)2倍
快D去刷
其實想問一樣野好耐
如果敵人倒地後,特登兜去佢後方出追擊傷害吉落去,咁除左判定係追擊之外,仲計唔計埋係背刺傷害?
求解答

兩倍定投傷
我路過整個比你就走

喂依家強者擊退
快D去刷

刷左2隻,之後就冇了,係咪夠鐘冇左

兩倍定投傷
我路過整個比你就走

喂依家強者擊退
快D去刷

應該係
不過都可以用住先
兩隻22.9%兩倍=45.8%都夠用了
反正80%+投傷同4x%+兩倍最好
其實我成日都見到有兩倍/投傷手套
反而傲世才子套到依家一個都見唔到

兩倍定投傷
我路過整個比你就走

喂依家強者擊退
快D去刷

應該係
不過都可以用住先

而家反而差投傷未刷到,唔該晒
其實想問一樣野好耐
如果敵人倒地後,特登兜去佢後方出追擊傷害吉落去,咁除左判定係追擊之外,仲計唔計埋係背刺傷害?
求解答

好似唔會計 我覺得無分別

兩倍定投傷
我路過整個比你就走

喂依家強者擊退
快D去刷

應該係
不過都可以用住先

聽日做刀塚得唔得
玩左咁耐槍想玩下飛鍊 三周都爆埋
點解見人玩鏢用燕尾
反而個得波波怪仲難打

天才
點解見人玩鏢用燕尾

件甲加幸 刷裝一流
點解見人玩鏢用燕尾

件甲加幸 刷裝一流

感覺上兩粒符開99加200幸都幾好
求巴打常世同行帶過一週目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞