仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
終於入強者之道 有咩要注意 同埋點樣先開放新地圖

怪物強度係另一次元
帶返你岩岩開始玩果陣既警覺性
先去擊退殘黨刷一套你用緊既裝備既綠字版
大地圖右下角有條一格格既進度條
每一格開一篇

啲武器攞極都係150lv 點樣可以高lv啲 同埋+1個啲點得嚟

160以上裝備好似整唔到刀塚
刀塚見到既裝應該都係150
隨住主線推進你打怪跌既裝lv會愈高
再透過合魂/鍛造整
+值都係一樣, 主線一路推進就拎到愈高+值武防
+1合+1/以上可以升+2
+2個月+2/以上可以升+3
如此類推

強者之道頭3個地圖有無話邊關刷精華夠快

開地圖我建議解既次序係:
所有主線優先->單挑/唔駛跑圖群揪任->跑圖任
精華其實你見怪就殺應該都刷好快

唔該巴打 因為我用雙刀所以暫時打咗個送火屬綠裝雙刀既支線任 同埋打咗西國同赤鬼 聽日開始打主線
古田送黏罐
新手睇下第一頁先

有睇 不過覺得唔係好岩新手
另外再上網睇埋攻略再係到問人 先玩得好D

例如

無起手建議 EG +點 起手武 守謢靈
我無留意 有隻+100體 ON99 起手簡左火果隻
又傻左走去+剛 為左+負重

技巧既野 玩得多就有 其他 我諗都係刷野多?
利伸 琴晚先過左第一關

跟進下先

起手好少少 我相信新手應該會死少10次
之後就靠自己

有波既怨靈怪係勁
無波既係垃圾

btw守護靈唔洗咁在意鍾意用隻都無問題
升lv加點視乎你用咩武

後期有本書可以洗點 唔洗驚
新手睇下第一頁先

有睇 不過覺得唔係好岩新手
另外再上網睇埋攻略再係到問人 先玩得好D

例如

無起手建議 EG +點 起手武 守謢靈
我無留意 有隻+100體 ON99 起手簡左火果隻
又傻左走去+剛 為左+負重

技巧既野 玩得多就有 其他 我諗都係刷野多?
利伸 琴晚先過左第一關

跟進下先

起手好少少 我相信新手應該會死少10次
之後就靠自己

有波既怨靈怪係勁
無波既係垃圾

btw守護靈唔洗咁在意鍾意用隻都無問題
升lv加點視乎你用咩武

後期有本書可以洗點 唔洗驚

有波都一樣
打熟咗一執波就係埋身機會
有冇巴打可以跳個投擲傷害俾我,刷極都係2倍
本靈係乜黎?係咪d緑色青蛙?
成日係到gwei gwei 叫
我286lv 玩飛標得3000攻
究竟幾多lvl先有人地成萬攻

我低你50個LV已經扣12000+啦喎
你齊裝未架

有無裝睇下 投傷同2倍幾多%
基本上忍同技99 之後就差唔多 唔係好關幾多lv 事
本靈係乜黎?係咪d緑色青蛙?
成日係到gwei gwei 叫

木靈即係綠色青蛙 請睇第一頁

你齊裝未架

好想知點解關技事 我技都冇99

我刷極都投傷冇2倍..
而家好難做稀人…有人需要嘛?

我都仲好想要兩倍

你齊裝未架

技都會加忍術力 不過無都ok

你齊裝未架

技+1 忍術術力+1
怒刷武器熟練度

我刷極都投傷冇2倍..

加下有重煉 比心機打上去先再整裝喇
攞d 武器換武功唔錯
趁機會清倉
1.12 鍛造臂甲同槍有bug...全部1金大減價

我刷極都投傷冇2倍..

加下有重煉 比心機打上去先再整裝喇

爆晒冇野好打

你齊裝未架

技+1 忍術術力+1

一般姐

你齊裝未架

技+1 忍術術力+1

一般姐

其實都係秒
一發苦無扣三萬幾已經無咩分別
東北又過左
轉又打埋
係時候衝LV400
想問齋刷精華既話係打百鬼定係轉一話有其他選擇?
東北又過左
轉又打埋
係時候衝LV400

飛鏢 就百鬼
用刀 就廢老
道得飲酒
東北又過左
轉又打埋
係時候衝LV400

飛鏢 就百鬼
用刀 就廢老
記得飲酒
靈石灰3個可以合體升級為名木
三名木就可以變神木
而家好難做稀人…有人需要嘛?

我都仲好想要兩倍

跳左幾次,台灣人執到,係呢度執唔到,算吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞