仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下有ps plus同冇差遠唔遠
想問下有ps plus同冇差遠唔遠

睇你需要
網上backup 網上對戰 免費遊戲(雖然垃圾)
幾舊水都要諗..
想問係參拜左之後, 飲酒後會有人幫手, 幫手個果係咪其中一個player 黎?
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎? 佢係real time 同我一齊打既?

唔好意思呀... 我都係盲中中咁買左隻GAME 打....

要用酒盅請西人,佢係真正玩家。
你選任務時留意任務右上角有2個圖示,有神社就代表果關可以請西人幫手

thanks~
想問係參拜左之後, 飲酒後會有人幫手, 幫手個果係咪其中一個player 黎?
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎?
佢係real time 同我一齊打既?

神社參拜 有個選擇 召喚稀人
個稀人會同一齊打 但佢開唔到箱 開唔到門 要靠你做
唔緊要..

想問下個稀人其實係咪電腦player 黎? 即係佢係玩家, 但係被電腦操縱
因為我發覺佢係咁同狂屍打鬥
我無乜血, 佢都仲狂開
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎?

唔緊要..

想問下個稀人其實係咪電腦player 黎? 即係佢係玩家, 但係被電腦操縱
我無乜血, 佢都仲狂開

真人
屍狂有二個可能性
一係你用左常世 佢就開到刀塚 稀人開唔到
二係附近有琴琶怪 佢會召到屍狂同鬼火
留意下背景音樂 有彈琴聲
修行啲任務係咪要解主線先會出?
好努力咁沖緊關
差不淨靈山同佐和山
修行啲任務係咪要解主線先會出?

好努力咁沖緊關
差不淨靈山同佐和山

東北歡迎你
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎?

唔緊要..

我無乜血, 佢都仲狂開

真人
屍狂有二個可能性

請問我可以做稀人嗎?
西國無商的邀請好hi難打,我見啲人用遲緩符打 係咪遲啲嚟好啲
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎?

唔緊要..

我無乜血, 佢都仲狂開

真人
屍狂有二個可能性

請問我可以做稀人嗎?

可以
條件 你已經過左呢關
玩槍係咪
傲世混一件西國?
西國無雙的邀請好hi難打,我見啲人用遲緩符打 係咪遲啲嚟好啲

唔洗符
同佢1on1
玩槍係咪
傲世混一件西國?

閪玉情況下
西國 刀 弓 是但一件防具
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎?

唔緊要..

我無乜血, 佢都仲狂開

真人
屍狂有二個可能性

請問我可以做稀人嗎?

可以
條件 你已經過左呢關

無人call 過我
玩槍係咪
傲世混一件西國?

閪玉情況下
西國 刀 弓 是但一件防具

咁配緊
點解更新左
鍛造費用係1蚊

點樣CALL 佢出黎?

唔緊要..

我無乜血, 佢都仲狂開

真人
屍狂有二個可能性

請問我可以做稀人嗎?

可以
條件 你已經過左呢關

無人call 過我

...第一週你少啲架啦
西國無雙的邀請好hi難打,我見啲人用遲緩符打 係咪遲啲嚟好啲

唔洗符
同佢1on1

唔夠抽 輕裝都試過 成日唔夠氣

又有新野玩
◆鍛冶屋に新機能「焼き直し」を追加
新アイテム「霊石炭」を消費することで、装備品に付与された特殊効果を候補リストから選択して変更できます。「霊石炭」を入手した状態で打ち直し画面に入ると開放され、△ボタンを押すことで実行できます。

唔洗符
同佢1on1

唔夠抽 輕裝都試過 成日唔夠氣

舊石幫到你
點解更新左
鍛造費用係1蚊

想問下鍛造有無得sl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞