仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今晚海邊好靜,再試跳投2倍
成功就十多分鐘後有

轉頭去睇下先 諗住砌新一套飛鏢裝

遲左 不過都係望下先 頭先刷左粒閪玉投傷
而家105投傷45雙倍
東北果關金色的贗品刷閪玉好爽
1分鐘1round 又慳番d load game 時間
1個鐘唔駛有四粒

有咁快過咩
[s]
服裝係咪鑄造唔到星?
點解我鑄到2046都冇

轟左十粒碎落去

sure

機率既野

我做左把刀星星係忍術A

不過我都唔玩飛鏢
仲要有兩粒星星
仲仲要第三把做到出黎

有冇圖
新手一問
因為唔夠重量裝防具 去左+幾點剛 係咪不智?
1個鐘唔駛有四粒

有咁快過咩

係神社衝入去打三隻屍狂 再用符番神社 快手咪1分鐘
1個鐘唔駛有四粒

有咁快過咩

係神社衝入去打三隻屍狂 再用符番神社 快手咪1分鐘

第一頁已經有片
點解可以無人睇
係咁有人係咁問 邊關刷配件
學咗陰陽術奧義之後真係會問自己以前打得咁辛苦為乜 仲要係卡怨靈鬼
學咗陰陽術奧義之後真係會問自己以前打得咁辛苦為乜 仲要係卡怨靈鬼

第一週無用過陰陽
新手一問
因為唔夠重量裝防具 去左+幾點剛 係咪不智?

有無降低重量
陰陽術啲符用哂會點?
我怕會冇所以冇用到
陰陽術啲符用哂會點?
我怕會冇所以冇用到

拜神就回復
陰陽術啲符用哂會點?
我怕會冇所以冇用到

拜神就回復

咁唔洗慳住用,巴打推介學邊種
陰陽術啲符用哂會點?
我怕會冇所以冇用到

拜神就回復

剋金 遲鈍 夠你爆機了

第一週無用過陰陽

Boss我都係啱啱打石田三成先用 一命通關 多數用係天狗同怪憎 呢兩隻加輪入道打咁耐都掌握唔到打法
陰陽術啲符用哂會點?
我怕會冇所以冇用到

拜神就回復

剋金 遲鈍 夠你爆機了

我仲學埋養生同守護靈

第一週無用過陰陽

Boss我都係啱啱打石田三成先用 一命通關 多數用係天狗同怪憎 呢兩隻加輪入道打咁耐都掌握唔到打法

怪僧 盡量打背 不過留意返佢條閪舌橫掃
烏鴉 近身等佢迴旋踢 打背
輪入道 留意佢背面 個頭有晶石一扑就彈起 或者陰佢撞牆

後期當佢地狗咁撚
今晚海邊好靜,再試跳投2倍
成功就十多分鐘後有

轉頭去睇下先 諗住砌新一套飛鏢裝

遲左 不過都係望下先 頭先刷左粒閪玉投傷
而家105投傷45雙倍

建議換一件投傷做雙倍
砌到80投60傷會有效好多
臂甲洗多條手裡劍苦無增傷
請問係周圍執既裝同武器 可以點處理?
太多...個倉就快爆
係咪拎去燽練佢最好? 定轉做精華仲實際?
太多...個倉就快爆

一周目視自己玩咩武器求其執一套套裝用住先就得
白色黃色拎去奉獻拎下仙藥精華
藍色紫色拎去分解
太多...個倉就快爆

賣或分解
想問係參拜左之後, 飲酒後會有人幫手, 幫手個果係咪其中一個player 黎? 幾時先會出黎幫你拖?
想問係參拜左之後, 飲酒後會有人幫手, 幫手個果係咪其中一個player 黎?
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡
想問係參拜左之後, 飲酒後會有人幫手, 幫手個果係咪其中一個player 黎?
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎? 佢係real time 同我一齊打既?

唔好意思呀... 我都係盲中中咁買左隻GAME 打....
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎? 佢係real time 同我一齊打既?

要用酒盅請西人,佢係真正玩家。
你選任務時留意任務右上角有2個圖示,有神社就代表果關可以請西人幫手
幾時先會出黎幫你拖?

另一個玩家
時間上隨你喜歡

點樣CALL 佢出黎?
佢係real time 同我一齊打既?

神社參拜 有個選擇 召喚稀人
個稀人會同一齊打 但佢開唔到箱 開唔到門 要靠你做
唔緊要..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞