仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
1582年6月22日
日本戰國時代實力最強的大名織田信長在其部下明智光秀率領叛軍、於京都本能寺發起的圍攻中身亡。

有咩問題

當年今日
1582年6月22日
日本戰國時代實力最強的大名織田信長在其部下明智光秀率領叛軍、於京都本能寺發起的圍攻中身亡。

有咩問題

當年今日

佢無死邊有game玩
尋晚一口氣由修羅九州打到關原
今晚應該可以出現LV200裝
島左近我來了
島左近我來了

飛鏢 強者比較快
島左近我來了

飛鏢 強者比較快

島左近騎馬出場果下真係好有霸氣
決定整套燕尾飛鏢去刷閪玉

今晚先
決定整套燕尾飛鏢去刷閪玉

今晚先

...
9up
家康用狸貓
秀賴用猴子
幸村用飛娥
猿飛會用咩
9up
家康用狸貓
秀賴用猴子
幸村用飛娥
猿飛會用咩

猩猩
9up
家康用狸貓
秀賴用猴子
幸村用飛娥
猿飛會用咩

猩猩

青蛙?
打到仁王的後裔
連住打咁多批怪我根本打唔贏

咩難度
打到仁王的後裔

咩難度

一周目

玩住二週目 升返啲裝屠佢地啦
打到仁王的後裔

咩難度

一周目

玩住二週目 升返啲裝屠佢地啦

我未爆機
新手係咪唔一定要打支任
我怕miss左個任升少lv後面就GG
所以見到有任都清

唔緊要架
怨靈鬼卡咗2日先過到,今日用party俾個fd幫手打先知,用禁R3打王唔洗自己轉嚟轉去 之前打小怪見R3冇咩效果冇用到
依家打下啲血刀塚執下啲紫裝 卡完怨靈後終於搵到樂趣 同埋想問仙藥邊度刷最好
怨靈鬼卡咗2日先過到,今日用party俾個fd幫手打先知,用禁R3打王唔洗自己轉嚟轉去 之前打小怪見R3冇咩效果冇用到
依家打下啲血刀塚執下啲紫裝 卡完怨靈後終於搵到樂趣 同埋想問仙藥邊度刷最好

唔洗刷..後期多到
你初初驚無曬藥就係神社 >木靈庇佑 >增加仙藥出現 祝福

唔洗刷..後期多到

同埋一開始有冇話邊個數值唔洗升住,初段係咪每個平均啲就得?

唔洗刷..後期多到

同埋一開始有冇話邊個數值唔洗升住,初段係咪每個平均啲就得?

初期可以點下體同心先
心一般加到15左右就夠, 除非嚴重手殘需要大量閃避行動
體就點到你自己感覺順手(即係明顯死少左果陣)就可以停
之後就可以將D點分比自己主武器要用既能力值
去到近畿篇尾段至東海篇左右先開始加靈同咒忍等支援用既能力
岩岩入修羅...係咪番去強者打下百鬼升下lv 升好d? 啲怪勁左咁多
岩岩入修羅...係咪番去強者打下百鬼升下lv 升好d? 啲怪勁左咁多

每個新難度同時變返新手

每個新難度同時變返新手

岩岩先係強者攞番成功感

每個新難度同時變返新手

岩岩先係強者攞番成功感

想問下修羅個殘黨無血刀既 是咪要強者先有人跳海

每個新難度同時變返新手

岩岩先係強者攞番成功感

想問下修羅個殘黨無血刀既 是咪要強者先有人跳海

因為150武\防 唔會隨機技能
修羅啲屍強化曬唔好打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞