仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
玩飛鏢係咪99忍就得? 我見有d 人話技都要99 係咪真?

技都會加忍術
但唔係必要

技都會加忍術
但唔係必要

依家玩緊槍又想試下飛鏢, 係咪無咩可能

技都會加忍術
但唔係必要

食六道書啦

技都會加忍術
但唔係必要

食六道書啦

唯有係咁...
告死鳥 又係閪玉時間

衝啊!

修羅名匠兩日40場得一粒閪玉

想問下告死鳥邊個位刷到粒玉??
告死鳥 又係閪玉時間

衝啊!

間屋隔黎個吉他佬
告死鳥 又係閪玉時間

衝啊!

間屋隔黎個吉他佬

女郎蜘蛛果到有三隻屍 其中一件會出飾物
告死鳥 又係閪玉時間

衝啊!

間屋隔黎個吉他佬

女郎蜘蛛果到有三隻屍 其中一件會出飾物

番去刷下先
新手用開下段劍槍 應該點升能力??

加體 加槍攻
新手想問下忍術同陰陽術優先開啲咩 儲咗好多頭髮唔識用
新手想問下忍術同陰陽術優先開啲咩 儲咗好多頭髮唔識用

忍術 貓步透波
陰陽 剋金 召靈
我想問 點樣唔帶隻守護靈出街?
修羅真係難打D
但完全唔係最初打一周目果種難度
想玩但呢期太多GAME玩所以未買.
想問下隻GAME有無話出FULL VERSION (連所有DLC)
想問下隻GAME有無話出FULL VERSION (連所有DLC)

豪華版就係(本體+SEASON PASS)

豪華版有無實體碟?? 定一定要DIGITAL版??
唔該
修羅真係難打D

有裝同無裝真係差好遠
修羅有裝都係秒住過
告死鳥 又係閪玉時間

衝啊!

https://www.youtube.com/watch?v=bqvGfDkhq-c

唔該

關咩事
兩隻版本都玩到
btw點解無人差東北嗰金勾任拎配件
第一頁明明有埋片
修羅真係難打D

有裝同無裝真係差好遠
修羅有裝都係秒住過

係就係秒住過但係要解返主線任務D路好煩
btw推推下圖執野發現唔知係邊度打左把上段+磊落增傷既赤鬼槍

唔該

關咩事
兩隻版本都玩到
btw點解無人差東北嗰金勾任拎配件
第一頁明明有埋片

我見刷果個好似成幾分鐘一場 ?
1582年6月22日
日本戰國時代實力最強的大名織田信長在其部下明智光秀率領叛軍、於京都本能寺發起的圍攻中身亡。

1582年6月22日
日本戰國時代實力最強的大名織田信長在其部下明智光秀率領叛軍、於京都本能寺發起的圍攻中身亡。

有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞