仁王集中討論區(21) 追悼大會正式開始

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
就打完二周目...諗住整下裝

想請教下
其實整裝鍛造同血刀有咩唔同?
兩樣方法都係要重鑄洗技, 鍛造係咪只係唔同係可以出160lv? 會唔會出到d 好d ge 技咁? 好似如果只係要件裝咁不如去打血刀算...

老老豆豆
刀塚咩裝唔重要 最重要係繼承技
例如

x 攻擊反映
近攻增傷
近攻減精

防具

幸運

臂甲
忍者流必需
投傷
二倍增傷
苦無 手裹劍增傷

唔該預巴 呢樣之前有追post 都知 都儲左d 繼承技係手 只係唔知件裝個base 用鍛造同血刀有無分別?

eg 想整盾無 咁我直接攞血刀番黎個件去重鑄同繼承同鍛造件盾無有無分別?

刀塚 就係基本
鍛造 都係基本
無分別

只係你鍛造
有機率鍛造出160(有DLC就210)

有機率出星星技

胸甲 500血

明白晒 今晚番去try try 先
就打完二周目...諗住整下裝

想請教下
其實整裝鍛造同血刀有咩唔同?
兩樣方法都係要重鑄洗技, 鍛造係咪只係唔同係可以出160lv? 會唔會出到d 好d ge 技咁? 好似如果只係要件裝咁不如去打血刀算...

老老豆豆
刀塚咩裝唔重要 最重要係繼承技
例如

x 攻擊反映
近攻增傷
近攻減精

防具

幸運

臂甲
忍者流必需
投傷
二倍增傷
苦無 手裹劍增傷

唔該預巴 呢樣之前有追post 都知 都儲左d 繼承技係手 只係唔知件裝個base 用鍛造同血刀有無分別?

eg 想整盾無 咁我直接攞血刀番黎個件去重鑄同繼承同鍛造件盾無有無分別?

刀塚 就係基本
鍛造 都係基本
無分別

只係你鍛造
有機率鍛造出160(有DLC就210)

有機率出星星技

胸甲 500血

明白晒 今晚番去try try 先

鍛造level同人/遊戲level有冇分?
而定level270行入修羅打屍都收收地皮,可能d裝唔太夠做,得level163嘅裝
鍛造level同人/遊戲level有冇分?
而定level270行入修羅打屍都收收地皮,可能d裝唔太夠做,得level163嘅裝

修羅
鍛造舖可以鍛造個lv數
味到東海篇前173/175(唔肯定)
到東海篇後200

啲屍攻高 90%以上有霸體
我打都費事 橫掂啲技隨機
想問而家仁王有冇得同fd一齊熨闖關?
假設兩個都未過果關

呢個情況下 無暫時

仲未有,唉
thanks巴打
其實飛鏢流詞條到底點擺最好
預巴段片建議好似係增傷90+兩倍40+
不過我見巴哈好似鍾意增傷兩倍各70+
有D甚至係兩倍80+增傷40+
我依家增傷91兩倍44
會唔會轉增傷76兩倍56好D呢

咁快齊裝 ,求包養
刷咗成10粒閪玉都冇2倍/投傷

我粒八尺玉無飛鏢傷
如果有既其實已經90增傷60兩倍
其實我套野D增傷兩倍
全部都係第一次農強者擊退
農左四五個鐘整出黎

乜90+60唔係要用齊7個位先得咩

所以咪差八尺
4*22.9 = 91.6 增傷
2*22.9+八尺大約10幾就60 兩倍
或者睇八尺出兩倍定增傷再換位
我依家好似係93增傷45兩倍, 八尺無飛鏢詞條
題外話,飛鏢玩埋背傷又係另一個世界

所有武玩背傷都係架啦

我都有玩背傷
不過好多時都懶得走背直接飛死佢

玩顏射有冇用埋兩個符嘅近傷刷百鬼

呢個係指咩 ?
做齊d裝開始覺得悶
入game唔知有咩做
我依家增傷91兩倍44

咁快齊裝 ,求包養

我粒八尺玉無飛鏢傷
其實我套野D增傷兩倍
農左四五個鐘整出黎

所以咪差八尺

修羅 閪玉好似食左偉哥咁噴出黎
尋晚百鬼一場二粒閪玉..
做齊d裝開始覺得悶
入game唔知有咩做

閪人
做齊d裝開始覺得悶
入game唔知有咩做

閪人

做到好鬼激氣
帶佢衝去打王,佢又周圍走
同一個窿可以跌兩次落去
我依家增傷91兩倍44

咁快齊裝 ,求包養

我粒八尺玉無飛鏢傷
其實我套野D增傷兩倍
農左四五個鐘整出黎

所以咪差八尺

雖然已經入到修羅
我諗住強者刷住先
有冇邊關好推薦
做齊d裝開始覺得悶
入game唔知有咩做

閪人

做到好鬼激氣
同一個窿可以跌兩次落去

包容下啦
有人催我添
我依家增傷91兩倍44

咁快齊裝 ,求包養

我粒八尺玉無飛鏢傷
其實我套野D增傷兩倍
農左四五個鐘整出黎

所以咪差八尺

雖然已經入到修羅
我諗住強者刷住先
有冇邊關好推薦

修羅分分鐘邪鬼都會跌
試過
我依家增傷91兩倍44

咁快齊裝 ,求包養

我粒八尺玉無飛鏢傷
其實我套野D增傷兩倍
農左四五個鐘整出黎

所以咪差八尺

雖然已經入到修羅
我諗住強者刷住先
有冇邊關好推薦

百鬼啦~開始咗就停唔到,根本冇心機返工

咁快齊裝 ,求包養

我粒八尺玉無飛鏢傷
其實我套野D增傷兩倍
農左四五個鐘整出黎

所以咪差八尺

雖然已經入到修羅
我諗住強者刷住先
有冇邊關好推薦

修羅分分鐘邪鬼都會跌
試過

但我裝唔得,係第一章畀怪摸下冇咗六成血,好似新手咁,就死就死咁,今晚返去試下兔+貓玩修羅
想試下玩忍者流...個人幾多lv 先轉比較好?

最好有99忍啦....
做齊d裝開始覺得悶
入game唔知有咩做

閪人

做到好鬼激氣
同一個窿可以跌兩次落去

包容下啦
有人催我添

調返轉有時D閪人好撚on9
之前刷佐和山果陣叫左個閪人
係咁拎雙刀轉但係仲低攻過我
但我裝唔得,係第一章畀怪摸下冇咗六成血,好似新手咁,就死就死咁,今晚返去試下兔+貓玩修羅

飛鏢 輕鬆解決
做齊d裝開始覺得悶
入game唔知有咩做

閪人

做到好鬼激氣
同一個窿可以跌兩次落去

包容下啦
有人催我添

自己套裝有返咁上下先夠膽做閪人
有時最多衝落山..
做齊d裝開始覺得悶
入game唔知有咩做

閪人

做到好鬼激氣
同一個窿可以跌兩次落去

包容下啦
有人催我添

自己套裝有返咁上下先夠膽做閪人
有時最多衝落山..

成條強者之路飲你奶水大
巴打對雙刀有冇研究

最好有99忍啦....

200lv 夠唔夠玩? 99忍咁好似武器輸出唔多夠
成條強者之路飲你奶水大
巴打對雙刀有冇研究

背傷野風 完

最好有99忍啦....

玩忍王 你又想武有力

最好有99忍啦....

有飛鏢 唔需要近武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞