〔逃脫7〕請選擇目的地:

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
清0冇光喺手邊敢入去
我理解為作者放水增加容錯
反差萌
收服神獸去見八婆可能會驚左你冇設計圖都聽你講

(鳩up)
Ching好認真研究

審判一定要走到呀!

1. 咪再扣血!!!
2. 上天台拎工具
3. 探索音樂室 (揾銀器)
4. 去圖書館拎設計圖 (要有燈)
6. 善用兩張紙條
check翻當時情況係入咗圖書館兼著咗檯燈,作者應該係比多round我哋熄埋佢先走
你睇真啲 偏激行動多數都係我帶風向架喎慎重派就主要係賭巴帶頭

同埋除左幾個user會零星屌下票之外 整體氣氛都好和諧

我都覺得墨顯巴唔會玩到cosplay咁癲啩佢有時間就出多兩篇啦
入鏡像世界應該視為Alternate Ending
如果係咁,以2/F為開始點都要3回合嘅話
就只有後台,同地下嘅地方
後台試過去了
所以個人更偏向地下嘅somewhere
其實就係後台果吓之後先多人屌
有啲追開返嚟見又爆血嘅即屌亂咁嚟

好似16年果年咁
喺你棄驚mode之前我都記得好似有話過你屌票
由金毛仔情況睇 入鏡點都唔會係好結局
自身難保+依然時日無多

未必係最壞 但最多只係普通結局
其實追溯前文嘅話
最抵屌係2B有風紀但唔跳揀踩凳、明知有交叉照入3D呢兩步 白蝕兩血而冇賺

不過過左去就冇野好講 我地依家目標係破關
敵人只有校方!
正常死一野-1hp 後台果野一下扣左好多hp
Btw 果刻大家應該諗線索多過安全性
去到用火柴定開燈 大家都好小心
嗰時我冇特別留意username 一心入後台盡搏
淨係記得
上個po我仲係叫宋文山嗰陣吞得太多精
出嘅整合圖不斷錯不斷比你捉但比你屌是開心的 可以糾正自己
各位巴打到而家仲討論緊
每次去特別室都有危險 實驗室清零唔計雖然都扣左hp
會唔會拎咗設計圖搵清零先再去音樂室?
其實係有跡可尋
2b嘅時候係因為估計糾察跟黑板規矩做野
攞紙無違反先投,同埋前一晚講緊跳會大聲引狼
第二朝就刻版印象倒模咁投落去
3D嘅時候因為2b嘅紙條同通道
仲係好一致認為X係好野所以先直奔去3D

結果就都係血嘅教訓
係 瞓唔著 一合埋眼就好驚

但我屋企有小動物 追完故後依家佢地夜晚入房我都會驚唔敢自己去廁所
如果以主角角度 佢係正常世界 要離開學校去end story
咁入鏡已經唔係正常世界
另外自身難保同時日無多應該唔關事,佢叫得文雀入去 應該係避到學校既世界,係安全的
時間唔多應該係佢現身時間有限同埋入左鏡就無方法出返黎
已經趕左啲貓出房
Btw巴打你唔係話返工咩夜晚
我望住最近果次數一數手指,似乎唔係地下 當時係喺廁所入面,如果往地下出發:

離開廁所 (身處5樓) > 落到4樓 > 落到3樓 > 落到2樓 > 落到1樓 > 落到地下

咁樣已經用晒6rounds,冇得再揀地下嘅somewhere,除非係一落到去就即時觸發劇情,咁比較起上黎應該都係1 or 2/F嘅地方機會大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞