〔逃脫7〕請選擇目的地:

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
阿倫
建議冇乜嘢做嘅用追故mode
由頭睇多一次,應該會諗通好多嘢
金毛現身都要有鏡有光
應該係單程路
咁ching你有冇諗通啲咩
如果我地唔係得一格電 咁就有機會可以翻轉頭 但依家冇
以依家嘅進度到底個故過左一半未
如果未嘅話得返3日時間好趕

搞掂曬呢part再去搵清0 (我) 再研究埋點打boss
都可能過左1日有多
第一嘢入教員室
則係完全嘅莽夫行為

不過明知失敗都決心要去做
同乜都唔知就撞埋牆,係兩回事
樓主有無方法可以搵個地方集中backup返前面啲內容

分成咁多個PO追好辛苦

可以BACK UP 去PENANA無咁多廣告
咁佢之前點樣留低線索
一開始咩都唔知就冇計啦有房就入
lm
今日d post推得勁快
追得post嚟都冇乜得參與

喺度諗緊文雀、清綾同金毛都係抗爭者
但係佢哋嘅行動方向唔同
跟住而家事態發展
大家前路都唔同
金毛反抗過,但係應該唔成功,而家搵咗條可以安身嘅退路
而留喺恐怖異世界仲面對怪物嘅淨低清綾同文雀

對於清綾
可能因為俾佢冇啦啦就伸咗一腳扣咗兩滴血
同埋佢發光嘅恐怖紋身
我覺得佢係主戰派想將怪物清零
而佢要嘅設計圖唔係校舍或者計劃設計圖
而係怪物設計圖
佢要變成怪物去打怪物

而主角文雀真係冇乜頭緒佢想點有咩plan...

只要離開學校,一切就會完結。
最後樓主故事一開頭講嘅「完結」究竟係大結局嘅意思,定係gg了嘅意思呢...
暫時祈禱緊希望金毛嘅物資會有電池
追故模式淨係睇樓主留言
日頭休息 瞓到夜晚
打定輸數被捉去吞精。

吞完精體力有限,只能去近地點。

去圖書館,得返一格電,避到蛇都肯定睇唔到書。就算好彩睇到,吞精影響五感,唔知會睇到乜鳩。但幾乎肯定內藏主線要點,設計圖。

去音樂室,金毛熱愛音樂,估計會有event,可能是文本的特別劇情發生地點。但似乎完全冇文本提過會有乜嘢。有人估過會有銀笛樂器,個人認為係鳩估。

我傾向去音樂室開路。圖書館現時已冇條件探索成功。
你唔講我都唔知
追故MODE 夾住幾十個廣告
從文本的金毛對白分析,基本冇可能。
1. 你邊走得切
純粹畀你知個方法

2. 移咗民俾人通緝邊有咁易返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞