〔逃脫7〕請選擇目的地:

1001 回覆
202 Like 5 Dislike
佢如果係個故入面,應該係初嚐吞精之後,腥腥相識,要求無限重灌,務求奶盡每一滴
我真係冇BLOCK錯你,放心,會幫你係下面宣傳下你既偉論
同意 雖然我都係投c
我剩係見到你quote緊個已完全封鎖
完全唔知佢單機嗡緊乜鳩
正正係因為現實世界輸曬 先要喺虛擬世界尋找慰藉同實現未了之事
冇錯 係好可悲 但依家香港仲有咩反抗餘地?呢種環境下用網文打飛機感嘆下有咩問題

至於金毛嗰段 鏡世界已知係離開唔到學校
佢自己都喺入面搞到雞毛鴨血走唔甩
入去又可以有咩好下場
呢個故多人睇,我驚D人封漏
btw政治爭論/無關劇情嘅拗撬應該到此為止
樓主都唔希望我地嗌交屌來屌去(最快方法係出文)

一齊贏ok?
人呢?
樓主應該人在公司 未得閒出故
唔係話要專登捉鬼,但當比鬼踩到上心口,冇理由唔叫同路人提高警覺,咁先會增加贏面。
我留意左佢地好耐,係大聲宣傳自殺派。
補充返,絕對唔係話絲打你,有諗過同亂推主角死係好大分別
大家好有心,做咗好多認真分析,我都補充小小。

若故事係代入香港,咁大家一直比較少注意嘅"學生:轉化人"數目就好緊要。

現在係11:17,愈來愈少香港人剩,大部份變晒支共人。

若故事進展太慢,雖然可能主角或清0未死,但其他香港人死晒或變晒支共人,咁光復都無用了,光復完都無晒香港人或根本光復唔到,因全部都變晒支共人。

光復嘅意義喺光復時仲有香港人剩,無晒香港人咁光復都無大意思,若得返自己一個,只要生存的話,可入鏡或試其他逃亡方法,無須光復了。

sad
屌…..好有預言嘅感覺
既然樓主有意投射現實落個故到,我都想知佢點樣詮釋對將來嘅想像。

希望個故可以玩得遠啲,睇到樓主嘅想法啦。
唔洗理條友……
+1 大家投票果時真係要醒定D,加油
咩驚嚟!?
同埋如果音樂室真係特別情節,我覺得唔會關主線事:

可能係搵到熱愛音樂嘅金毛,為佢嘅經歷/地方/感受,所作嘅詞/曲。
得返3hp,避完再睇睇有咩option啦
聽完呢首歌 HP+10
照計樓主會題示,出面D聲越來越細,「好似」已經冇人咁,唔係既話冇得玩
agree
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞