點解時事台無人開post 抵制Viutv 藝人參與既廣告

30 回覆
4 Like 18 Dislike
Viutv 係紅 tvb 比盡藍 東張西望以家仲要成日反政府 又比黃絲藝人上去 可以話變左淺黃 時事台手足係咪應該抵制返Viutv 先呢 垃圾女團寶礦力個d 天琦都睇唔過眼啦 大細超
我唔係要viu贏,係要tvb輸
on99
多謝手足 我以家先知佢地原來咁多衰野
等緊佢地抵制Viutv 藝人呀 紅到咁
嘩,唔入呢個po都唔知viutv咁撚痴線
如果tvb要抵制,咁viutv就更加應該死全家
我都係睇完#2 先知咁多野
睇個堆呢
冇人開咪你開囉我屌你老母臭閪
你開唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post先我係咪又可以屌你唔撚開先?
係咪覺得冇人開,自己就好撚有優越感,就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人開post架啦,係咪個撚個都要屌人「XX都冇人開post」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知無人開post 吖嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人開post冇人提咁咪你開話人知囉我屌你老母,你知又唔撚開post其他人唔知又可以點撚樣開啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
我5毛黎 咁做有衝突
唉 睇唔到啦
屌你老母
點睇樓下
佢紅viu打手 已block
你比佢秒到啞左
我幫你出頭
Lunch 美羅等 我請你吃飯補數
防疫 唔想出
咩事
咩事咁夜唔訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞