[史上最大謎題]葵涌邨的確診者到底有無打過針

22 回覆
21 Like 0 Dislike
成堆人中左正好研究

前排有人中左而無打針, 共狗01就大大個標題屌9人
我記得政府曾搵人去葵涌洗區叫街坊打針
依家無打針都無死人
打針死左個d好唔抵
苗帝苗國勇一早講左

係咪大部份人有,冇以冇症狀
其中富強樓一名81歲女子昨證實陽性,列作源頭不明個案,她已打3針科興,平日通常在附近買餸,有與保安打招呼,1月18日發燒,向私家醫生求醫,1月20日再到急症室驗出陽性,Ct值(病毒數值)為17,即病毒量高。
thx, 睇左幾頁
接種率好似幾高下
好多4hing
国家機密
唔好踢爆啦
假博士割配煩要谷針㗎
其實唔少國家都笠水無全民打第4針,同埋有一派覺得狂打係會反效果

而且最大問題係貧窮國,Nigeria得6.2%人有打
中國有派人去Nigeria,而大量中國權貴會落香港而且唔洗隔離

用疫苗做防治的最大缺口係貧窮國家
唔敢講
疫苗至上論的人唔明始終先進國家同落後國家就會有人員往來
可能係巡廠,運貨

班友成日諗住lock到9成人打左就無事
你根本谷唔到落後國家,班人連飯都無錢食

你送針當地都無足夠合資格人員幫手打,同埋邊個國家願意比錢
等於童屍單野個個左膠就大愛世人, 但其本國就唔撚接收難民
冇打針仲唔開記者會屌鳩唔打針個班人
請參考屯門藥房個家人如果無打會日日出黎屌
根據非正式統計,打4hing 有以下原因(同事同我講,冇FC ):
1/ 副作用少啲
2/ 反應冇復必泰咁勁
3/ 隻嘢武漢開始,疫苗梗係用返中国嘢(呢個前半句唔洗FC都知)
4/ 中国啲人打完都冇點聽新聞講再爆(睇開CCTVC )
CCTVCB
多數都係打左伏必泰確診
唔知幾時開始公玩埋Ct值,又高又低,係中咗招就中架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞