支那豬上Zoom堂又玻璃心。

139 回覆
2506 Like 94 Dislike
因為佢講都講錯
咁佢嚟香港把撚?
垃圾支那人
尊貴的中國老師(非香港人)
你以後可以不要強調你尊貴的中國大陸人身份了嗎?好煩耶
還有啊,不要老說什麼你們香港人你們香港人好不好呀
一國兩制懂不懂呀?中共帝國好,就不要移民好了喲,真沒有什麼優越感的
還有啊,英文廣東話才是香港標準官話喲,中國話沒啥高級的吧

次次芝麻仁屌人都覺得佢地屌緊自己
真係一隻手指指住人3隻手指指自己
代番佢地國家仲貼切
我有用呢張 仲有口交部個background同華南海鮮市場 冇畀人踢過
話有14條韮菜
send🥵🥵呢個符號應該可以激到佢地跳制
大陸人同人嘈交一定會有 優越性 呢3個字
好自卑
英文唔高級的話, 試下你電腦/電話系統 完全唔用英文, 睇下重見唔見到你係度鳩UP

其實呢個連燈紅牌 中大大陸妹算係咁 有心學粵語
不過佢成日俾支拿仔屌 香港讀書叫咩春留學
不過都係金融KOL
佢本身中意香港文化既睇得出
起碼佢肯學
係雞味重左d姐
睇左佢最新套片
如果個個新移民 留學生黎到香港 都係咁肯融入 咁肯講廣東話
我相信香港人唔會咁反感

不過佢係拍片果日先講
其實佢應該要日日講
對住香港人就要講
其實呢個算係respect既
睇佢之前story 仲好開心自己廣東話pass左
但之前成班連登仔去佢ig屌柒佢
其實呢個算係respect既
睇佢之前story 仲好開心自己廣東話pass左
但之前成班連登仔去佢ig屌柒佢
啱呀 做冷氣軍師醒過做勇武多多聲
全世界都是中國的!
以🤣遮醜
乜依嫁d支那生英文咁撚屎?以前黎交流果班串撚到個仆街。我哋professor講講下英文怕班同學聽唔明,講左幾分鐘中文解釋。條交流生就即刻同個professor講:我take哩個course果時係寫明英文授課,同學take得哩個course都應清楚知道先take,如果你係課堂時間用廣東話講解,咁對我地好唔公平,請你用番英語。
咁香港話同英文又真係高級啲
香港話好聽好多變化多
英文多人用好多
關咩事
戇鳩
支那豬係外國讀書仲多柒野
柒撚到係難以置信
第一堂走去同個印尼同學用普通話講:你是國人嗎
印尼同學:what?????
屌那星我係隔離笑到噴水
等睇班藍屍話鬼佬都要學普通話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞