真巴絲一定噴香水 (16)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
Aesop香水持久度如何?
聞左Rozu幾鐘意個中後調
Aēsop 嚟講Rozu都算耐
但係你唔好預佢全日,預佢得大半日
Frederic Malle Une Rose未試過,The duke就覺得自己style carry唔到
Frederic Malle Une Rose 專櫃知唔知幾錢?
好多想買
Chanel N1唔知情人節前有冇呢
Byredo blanche
Byredo super cedar
Guerlain 迷夜橙花
Chanel N1 如果你唔係 真係Chanel fans建議你唔好買好啲
你唔好當佢係香水 當佢係room spray 會好啲
黎緊想買byredo既rose of no man's land 試過上身last到好耐 好好聞
mfk既a la rose係我身上好快散
想問仲有冇玫瑰女香推薦
推薦依幾支
Amouage-epic-woman
Frederic Malle Une Rose
Penhaligon's Duchess Rose
Serge Lutens La Fille de Berlin
Frederic Malle Une Rose Lane Crawford 賣緊$2750/100ml
邊2支呀?
好貴但好值
al oudh(阿瓦德沉香)同mechant loup(淘氣野狼)
但我枝al oudh有啲怪怪地 因為阿蒂仙已經轉左新裝好幾年 我嗰枝明明係舊裝 但查返個製造日期又寫住係2021年出
我2枝都係fragrancex到買的
btw唔知第2個字係0字定係O字 如果係o字嘅話就冇咩問題
0字=2021
o字=2016
$2750買咗個玫瑰花園
想放diptyque五枝裝gift set
每枝噴咗幾下
https://t.me/sunnnnyn
我本身都想今日去買
Une rose男生 carry到?
carry到呀 係難啲咁解
巴打有買?
想試Amouage 不過見佢d notes 好似東方辛香料味多過玫瑰
噴完上手成晚心思思 手都唔捨得洗 第二日就衝去買咗
Epic woman幾正
開頭有啲似 le labo 31
出街聞到個d全部都係ck香水
公廁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞